NESTAO ZA 66 SEKUNDI: / UFC prvak brutalno nokautirao svog protivnika

Image
Foto: Screenshot: You Tube

UFC borac Rafael Dos Anjos na impresivan je način završio nastupe u ovoj kalendarskoj godini.

21.12.2015.
6:45
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Obožavatelji slobodne borbe u Orlandu na UFC FOX 17 Fight Nightu svjedočili su impresivnom nastupu Dos Anjosa i njegovom nastavku dominacije u lakoj kategoriji. Dos Anjos je tako za samo 66 sekundi sjajnim serijama udaraca ušutkao svoje kritičare i dokazao da zasluženo nosi pojas prvaka u UFC-u u lakoj kategoriji.

Image
SUDAR TITANA: /

Overeem sjajno nokautirao Dos Santosa

Image
SUDAR TITANA: /

Overeem sjajno nokautirao Dos Santosa

Ovo je bila jedna od njegovih najimpresivnijih predstava od kada se 2008. godine po prvi puta pojavio u UFC oktogonu. Nakon pedesetak sekundi Dos Anjos je pogodio svoj protivnika u tijelo, serijom udaraca srušio ga i dovršio “ground and poundom” tehnikom prije nego je sudac prekinuo borbu. I, u ovoj borbi se itekako mogao dobro vidjeti njegov napredak u MMA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao zastrašujući udarač

Te 2008. godine, Dos Anjos je bio "samo" jiu-jitsu borac koji se tražio i u ostalim borilačkim sportovima, koji je tražio svoj put prema uspjehu u ovoj prestižnoj MMA organizaciji. U prvih 27 borbi, Dos Anjos je ostvario samo dvije pobjede nokautom, od toga je jedna bila tehničkim nokautom. I onda je postao doktor za prekide borbi. U svojih posljednjih pet borbi, prvak ima tri nokauta i sad je postao jedan od najopasnih udarača u UFC-u. Tome može zahvaliti legendarnom treneru Rafaelu Cordeiru, koji ga je udarački jako usavršio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Rafael zna kako se radi sa borcima i jako puno mi je pomogao. Stand up je ono što želim trenirati. Uživam trenirati boks i Muay Thai i mislim da sam zbog toga toliko napredovao na tom udaračkom stand up području", objasnio je Dos Anjos.

Puno naučio iz njihovog prvog okršaja

Nakon pobjede nad Cerroneom, UFC prvak u lakoj kategoriji je prokomentirao i svoju uvjerljivu i moćnu predstavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam sretan, dokazao sam da sam u ovu kategoriju došao kako bi njome još dugo vladao. Nakon svega što su mi ljudi govorili, evo me, tu sam s pojasom prvaka”, rekao je prvak nakon pobjede i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cerrone je veliki protivnik. Nije bilo lako, ali imao sam dobru ekipu iza sebe s kojom sam dobro radio prije borbe. Jako sam sretan. Napokon sam dao svojih 100 posto. Srećom, nisam zadobio nikakvu ozljedu. Sve je počelo kad sam ga pogodio u tijelo, ušli smo u klinč, srušio sam ga i nastavio udarati do prekida borbe”, objasnio je Dos Anjos rekavši i kako mu je pomoglo sve što je naučio o protivniku iz njihovog prvog okršaja.

Poslao poruku 'ludom' Ircu

Na kraju je iz oktogona poslao poruku Conoru McGregoru koji je nakon pobjede nad Joseom Aldom najavio i pohod na pojas lake divizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slušaj, Conore! Ako želiš doći u laku kategoriju, neće moći, ostani u svojoj. Jer, laka je moja. Borit ću se s tobom u Brazilu, doći ću u Irsku, gdje god treba”, rekao je Dos Anjos, čiji pojas itekako privlači pozornost ludog Irca McGregora. A sad nakon ove poruke tko zna, možda UFC predsjednik Dana White organizira borbu između njih dvoje. Marketinški bi to možda bio i pun pogodak, a znamo da White voli kad mu novci "šuškaju" iznad glave i prije organizacije borbe.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo