NEMA KRAJA SRAMOTNOM PODCJENJIVANJU MIOČIĆA: / Najpoznatiji MMA novinar razvalio Stipu u jednoj rečenici

Image
Foto: Profimedia

Borba s Miočićem trebala bi biti posljednja u karijeru Cormiera, bez obzira na ishod

10.6.2020.
10:01
Profimedia
VOYO logo

Najpoznatiji MMA novinar na svijetu, Ariel Helwani, čuo se s Danielom Cormierom nedugo nakon što je službeno objavljeno da će se ovaj po treći put za redom boriti protiv Stipe Miočića. Meč za naslov UFC prvaka teške kategorije na rasporedu je 15. kolovoza, a Helwani je odmah pohitao nazvati Cormiera, inače svog vrlo dobrog prijatelja.

Borba s Miočićem trebala bi biti posljednja u karijeru Cormiera, bez obzira na ishod, ali Helwani veli da mu ne vjeruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je to DC. Ovo će biti tvoj posljednji trening kamp za neki meč", rekao je Helwani. "Daaaaa. Možeš li vjerovati?", odgovorio je Cormier, a na to se Helwani: "Zapravo ti nisam povjerovao ni na sekundu", kazao je Helwani.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

August 17, 2019; Anaheim, CA, USA; Stipe Miocic moves in with a hit as Daniel Cormier defends during UFC 241 at Honda Center., Image: 465930226, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, ddp USA

'Želi me ušutkati'

U nastavku razgovora Helwani mu je objasnio zašto misli da se ipak ne smije povući, a pritom je vrlo sramotno podcijenio Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znaš zašto ti ne vjerujem da je ovo kraj? Jon Jones će pobijediti Francisa Ngannoua, ti ćeš pobijediti Stipu i onda ćete se ti i Jones ogledati u trilogiji, ali u teškoj kategoriji", isplanirao je Helwani već cijelu budućnost Cormieru i usput pokopao Miočića u jednoj rečenici ne davši mu baš nikakvu šansu.

Cormier ipak veli da se to neće dogoditi. "Nitko i ništa me nakon ovog neće vratiti borbama. Odjahat ću u zalazak sunca. Bit ću spreman za odlazak. Volim ovaj sport, ali isto tako volim komentiranje. Sviđa mi se život nakon karijere, ali prije toga imam nedovršenog posla", kazao je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Helwani je potom konstatirao da je Miočić također "nabrijan" na borbu, a Cormier se s tim složio. "Apsolutno. Čini se da me Stipe želi ušutkati. Ponedjeljci su najgori dani za njega jer uvijek nešto imam za reći po pitanju toga. Sada je konačno odlučio 'idem ušutkati tog tipa'", zaključio je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo