NAJPOZNATIJI PROMOTOR OTKRIO KAD ĆE SE HRGOVIĆ BORITI ZA NASLOV: / 'On je jako opasan tip, a mi takve volimo'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Filip je mlad borac i tek će doći njegovo vrijeme da zasja punim sjajem. Hearn smatra da je vrijeme da Hrgovića gledamo u ringu s najvećim borcima

24.5.2019.
20:54
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović u noći sa subote na nedjelju ide po još jednu pobjedu. Protivnik će mu u premijernom nastupu u SAD-u biti domaći borac Gregory Corbin. Corbin i hrgović u četvrtak su se suočili na konferenciji za medije, a najpoznatiji promotor na svijetu Eddie Hearn podijelio je svoje mišljenje o hrvatskom borcu.

Image
AMERIKANAC PJESMICOM PROVOCIRAO FILIPA HRGOVIĆA: /

Nastao je muk, odgovor Hrvata začepio mu usta

Image
AMERIKANAC PJESMICOM PROVOCIRAO FILIPA HRGOVIĆA: /

Nastao je muk, odgovor Hrvata začepio mu usta

"On je velika nada boksa i visoko je rangiran. Jako je blizu velikim mečevima. Ovo je odlična borba za njega u američkom debiju. Veselim se vidjeti Filipa izbliza. Gledao sam ga na televiziji. Za nekoga iz svijeta boksa, kad sam ga vidio, bilo je - Uh, ovaj mladić je zanimljiv! Sretan sam što mogu s njim raditi. Sviđaju mi se njegov stav i stil. Velik je i snažan, agresivan, može snažno udariti", rekao je Hearn u intervjuu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrga u samom vrhu

FIlip je rekao da je spreman za velike borbe, a u jednom od intervjua naglasio je da je spreman ući u ring i s najjačim borcima u svojoj diviziji. i da je bolji od njih. Hearn nije negirao njegove navode.

"Za jednu godinu sigurno ćemo ga gledati kako se bori za naslov teškaškog prvaka. Siguran sam da bi se i sada borio za to. Bio je na raspolaganju sad kad je Joshua tražio novoga protivnika. Ali mislim da mu treba malo više profesionalnog iskustva. U Filipu vidim opasnog tipa, jako je opasan, a mi volimo opasne tipove!", rekao je Hearn u intervjuu za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznali se preko Joshue

Ispričao je engleski promotor i kako su se Hrgović i on upoznali.

"Trener Anthonyja Joshue je Rob McCracken. On je šef GB Boxinga i zadužen je za sve amatere. Posljednjih nekoliko godina pratio je Filipa Hrgovića po svim turnirima. Kad sam dobio priliku raditi s njim, pitao sam ga o Filipu. Rekao mi je da se zna boriti i da je jako dobar teškaš", rekao je Hearn,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip je mlad borac i tek će doći njegovo vrijeme da zasja punim sjajem. Hearn smatra da je vrijeme da Hrgovića gledamo u ringu s najvećim borcima.

"Nikad nije bilo bolje vrijeme da Filip uđe u ovaj svijet. Vrijeme je da Filip bude među velikim dečkima - Joshuom, Wilderom, Dillianom Whyteom, Ortizom, Ruizom, Parkerom, Povetkinom. Svi su oni njegovi potencijalni protivnici u idućih 12 mjeseci. Ključ je samo da ostane aktivan i da bude eksponiran. Ne želim da se bori za naslov teškaškog prvaka dok ne bude velika zvijezda i dok ljudi ne budu govorili o njemu. Još uvijek ne znaju svi za njega na svjetskog sceni, a mi ćemo to promijeniti", zaključio je razgovor najpoznatiji boksački promotor na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbu Hrgovića i Corbina moći ćete pratiti uživo u nedjelju od 3 sata ujutro na RTL televiziji.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo