NAJJAČI UDARAČ U MMA: / On s nevjerojatnom lakoćom ruši svoje protivnike! 'Moja baka preferira brzi nokaut'

Image
Foto: AFP, Steve Marcus

Teško je naći strašnijeg nokautera u UFC-u od Anthonyja Johnsona (32 godine, 22-5-0).

2.2.2017.
9:05
AFP, Steve Marcus
VOYO logo

Johnson je tip borca koji posjeduje nevjerojatnu snagu, eksplozivnost i moćni udarac. Iznimno je rspektiran u UFC-u i općenito u MMA svijetu. Stoga, niti jednom borcu nije svejedno kad se nasuprot njega u kavezu nađe ovaj udarač.

RUŠI PROTIVNIKE LAKOĆOM: Upoznajte po mnogima najjačeg udarača u MMA koji želi među teškaše

U kavezu izgleda zastrašujuće, moćno

Ovaj UFC borac u poluteškoj kategoriji po mnogima je najjači udarač u svijetu slobodne borbe. To dokazuje i njegov sjajan skor od 22 pobjede (16 nokauta). Johnson s nevjerojatnom lakoćom ruši svoje protivnike, a u kavezu izgleda zastrašujuće, moćno. On je jedan od najmoćnijih boraca današnjice i kao takav magnet za fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Borilački portal Fightsite piše kako će “Rumble” 8. travnja na UFC 210 priredbi u Buffalu odraditi revanš protiv prvaka poluteške kategrije, Daniela Cormiera. U prvom susretu na UFC-u 187 Johnson je umalo završio DC-a jednom od svojih bombi, ali je prvak preživio i u konačnici osigurao pobjedu gušenjem s leđa u trećoj rundi.

Uspavao opasne nokautere

Na putu do nove borbe za naslov Rumble je uspavao trojicu, uključujući opasne nokautere, Jimija Manowu i Glovera Teixeiru kojeg je nokautirao za samo 13 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući na MMA Houru, Johnson je rekao da ne zna koliko će mu vremena trebati da završi Cormiera, ali je priznao da se nada što bržem prekidu kako ne bi stresirao jednu određenu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa mnom nikada ne znate (smijeh). Nekad borbe pustim da traju duže od očekivanog. Nekad ih završim brzo. Vidjet ćemo. Svi preferiraju rani nokaut. Pa tako i moja baka..moj bože! Moja baka neće biti ni približno nervozna. Znate što mislim? Moramo vidjeti što će se dogoditi. Moram suočiti s prvakom, stoga neće biti lako.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo