NAJBOLNIJI MOGUĆI UDARAC: / Ruski borac završio borbu na rijetko viđen način

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Impresivan završetak borbe viđen je prošlog vikenda u promociji ACB-a, a njegov autor je Muslim Makhmudov koji je u borbi svladao bivšeg člana UFC-a, Hansa Stringera.

20.9.2016.
9:01
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ova borba u poluteškoj kategoriji na ACB 45 eventu održana je u Rusiji, a Nizozemac Stringer je u njoj poražen iako je u nju ušao kao favorit i čovjek koji ima iskustvo borbe u najjačoj MMA organizaciji na svijetu, UFC-u, izvještava o borbi poznati borilački portal MMA junkie.

POSVE NEPREPOZNATLJIVA: Jedna od najljepših sportašica svijeta šokirala fotografijom nakon borbe

Stringer nije htio prihvatiti ponuđeno

Ali to mu nije pomoglo kad se nakon svega dvije minute borbe našao na leđima. Stringer se u toj situaciji nije htio dići i nastaviti borbu u parteru, iako mu je Makhmudov nudio takvu priliku. Ruski borac ga je nekoliko puta udario nogama i onda je uvidio da je Stringer otvorio tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarac u jetru

Makhmudov se tada odlučio za nešto zaista rijetko. Na udarac u jetru iz stojećeg položaja. Plasirao je Rus jak udarac u jetru Stringera koji je istog trenutka tapkao. Nije to ništa čudno. Udarac u jetru jedan je od najbolnijih udaraca koji borac može dobiti jer je jetra jedno od najosljetljivijih mjesta na tijelu. Ako ne i najosljetljivije. Uz genitalije u koje je udarac u bilo kojem borilačkom sportu - zabranjen!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo