NAJBOLJI HRVATSKI MMA BORAC DOŽIVIO BRUTALAN NOKAUT: / Pogledajte kako ga je Brazilac divljački izbombardirao udarcima u glavu

Image
Foto: PFL

Dubrovčanin je dobro krenuo otvorivši s nekoliko dobrih direkata, ali Brazilac zatim kreće u ofenzivu

7.5.2021.
8:00
PFL
VOYO logo

Najbolji hrvatski teškaški MMA borac, Ante Delija, doživio je težak nokaut na otvaranju PFL-ova turnira u kojem pobjednik na kraju uzima milijun dolara. Brazilski borac Bruno Cappelozza brutalno ga je nokautirao već u prvoj rundi.

Dubrovčanin je dobro krenuo otvorivši s nekoliko dobrih direkata, ali Brazilac zatim kreće u ofenzivu, tjera Deliju prema žici i onda ga iz kontre preko bloka dobro pogađa u glavu. Deliji su zaklecala koljena, a Cappelozza je to osjetio i navalio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušli su u neku razmjenu udaraca, u kojoj Delija nije bio precizan, ali zato Brazilac jest i s nekoliko brutalnih udaraca nokautirao je Hrvata za samo 46 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nokaut pogledajte OVDJE.

Inače, ovo je bio jedan od najbržih nokauta u povijesti PFL-a. Cappelozza je tako ovom pobjedom u prvom od dvaju kola ugrabio maksimalnih šest bodova, a u nastavak natjecanja prolaze četvorica boraca s najviše bodova, od desetorice njih koliko ih sudjeluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo