MOĆNI NOKAUT VRIJEDAN UFC UGOVORA: / Mladi borac oduševio Danu Whitea i čitavu Ameriku

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Sean O’ Malley (22) je borac koji je oduševio u novom showu i predsjednika najelitnije organizacije slobodne borbe na svijetu Danu Whitea, čime je automatski izborio UFC ugovor.

25.7.2017.
21:08
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Seanu O’ Malleyju ostvario se san. Postao je dio UFC-a. O’ Malley je uvijek to htio, sad je sve došlo na svoje. Dobro, tek sad slijedi dokazivanje, ali nema većeg motiva od UFC pojasa prvaka. O čemu se tu radi? Naime, spomenuti je američki borac u showu “Dana White’s Tuesday Night Contender Series” nastupio u drugoj epizodi, gdje se borio protiv Alfreda Khashakyana.

MCGREGOR UNIŠTIO I POSRAMIO NBA ZVIJEZDU: Igrač Warriorsa pravio se pametan, pa ispao glup i dobio po nosu

Uoči borbe, O' Malley je imao skor 7-0-0, dok je Khashakyan bio na skoru 8-3-0. Tijekom borbe, O’ Malley je pokazao kako je talentirani borac, iako još mora poraditi na gardu (ima spuštene ruke, ne čuva glavu), a priču je završio jednim desnim direktom koji je odsjeo u glavu Khashakyana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov nokaut oduševio je i Danu Whitea koji se veselio zbog viđenog. Poznato je kako Whitea voli mlade i talentirane borce jer u njima vidi priliku za zaradu. Naravno, to je sve što ga zanima, novac je ono što ga veseli. Poznata je ona njegova priča o škrtosti i ljubavi prema novcu i zaradi, s kojim ima problem i teškaški UFC šampion .

Image
NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA UFC: /

Razočarani Miočić ne želi se boriti zbog škrtosti Dane Whitea

Image
NEUGODNO IZNENAĐENJE ZA UFC: /

Razočarani Miočić ne želi se boriti zbog škrtosti Dane Whitea

Sad se pojavila i snimka borbe O’ Malleyja i Khashakyana. UFC je odlučio svima, a ne samo pretplatnicima servisa Fight Pass, na kojem se show u živo emitira, pružiti priliku da pogledaju što je to O’Malley napravio, odnosno čime je impresionirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo