MNOGIMA JE PROMAKAO DEGUTANTAN ISPAD UFC-OVA PRVAKA: / 'Omotat ću ku*ac oko sebe... Ejakulirat ću po tebi'

Image
Foto: Profimedia

Ono što je izrekao nakon što je nokautirao Costu zaista mu ne ide na čast

29.9.2020.
10:35
Profimedia
VOYO logo

Novozelanđanin nigerijskog porijekla, Israel Adesanya dominantno je savladao u noći sa subote na nedjelju favoriziranog Paula Costu i obranio je pojas prvak srednje kategorije UFC-a. Borci su se prije meča "uništili" od "trash talka", a otišlo je toliko daleko da je bilo i prijetnji smrću, a skoro su se skoro potukli i na vaganju.

Obično se nakon meča većina boraca primiri i pruži protivniku ruku posebice ako ga ovako teško porazi i ponizi, odnosno, barem se nakratko odustaje od provokacija i izazivanja, ali to nije bio slučaj s Adesanyom i Costom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Israel je prvo, dok se Costi pružala pomoć u kavezu, počeo plesati i izvoditi neke breakdance poteze glupirajući se pred kamerom. No, ono što je izrekao nakon što je nokautirao Costu zaista mu ne ide na čast.

Image
Image

Oct 5, 2019; Melbourne, AUSTRALIA; Israel Adesanya (blue gloves) defeats Robert Whittaker (red gloves) during UFC 243 at Marvel Stadium.,Image: 475306724, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Ejakulirat će po treneru

Okrenuo se prema Costinu kutu i povikao: "Omotat ću svoj ku*ac oko struka i to će biti moj crni pojas". A nakon toga je Costinom treneru rekao da će ejakulirati po njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako Adesanya je nakon pobjede rekao kako mu je drago što nije bilo publike te je još i njih pošteno izvrijeđao.

"Ma još je bolje što nema publike. Nema onih pijanih navijača koji piju cijeli dan i onda dođu ovdje govoriti gluposti. Imam ja dobar odnos s njima, ali se na tribini pretvore u hrpu svinjskog izmeta. Ne nedostaju mi da mi viču 'potrgaj mu penis' i takve slične gluposti", rekao je Novozelanđanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo