U SUBOTU / MMA spektakl u Banjaluci: Bojković ide po sedmu pobjedu u nizu, Tirkea čeka neporaženi Švicarac

Marko 'Skull Crusher' Bojković protiv Arlena 'Benksa' Ribeira traži sedmu pobjedu u nizu, a Ivan 'Tirke' Sičaja suočit će se neporaženim Teom Saldanom Smithom na FNC MMA spektaklu u Banjaluci

10.7.2024.
15:57
VOYO logo

Iduća postaja najpopularnije promocije regije je FNC u Banjaluci. FNC 17 u Beogradu bio je nezaboravan, što pokazuje i rušenje rekorda gledanosti, a nova MMA uzbuđenja nastavljaju se u Banjaluci, u dvorani Borik, u kojoj gledatelje čekaju nova borilačka uzbuđenja na FNC-u 18powered by Soccerbet.

Image
VOYO DONOSI SPEKTAKL /

FNC zvijezda: 'Pijem osam i pol litara vode dnevno. Stalno mi se p*ša, lud sam'

Image
VOYO DONOSI SPEKTAKL /

FNC zvijezda: 'Pijem osam i pol litara vode dnevno. Stalno mi se p*ša, lud sam'

Putem platforme Voyo u subotu, 13. srpnja od 20 sati gledatelji će nazočiti velikom događanju, borbi večeri između Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (22, 6-0), koji je u Beogradu u svega 12 sekundi svladao Brazilca Julia Pereiru i bivšeg izazivača za titulu perolake kategorije Arlena 'Benksa' Ribeira (33, 12-5). Obožavatelje MMA na eventu čekaju i druge dinamične i atraktivne borbe s poznatim imenima, poput Ivana (30, 4-1) i Tomislava Sičaje (25, 4-0), Tomislava 'The Beasta' Spahovića (34, 9-7) i Veljka Aleksića (22, 1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji će doista biti zadovoljni uz sadržajni FNC 18. Beograđanin Bojković, koji ide po novu, sedmu pobjedu u nizu protiv borca koji ga izaziva još od FNC-a 7, kada Skull Crusher nije mogao sudjelovati zbog ozljede. Brazilski borac s iskustvom u brazilskoj jiu-jitsi posljednju FNC borbu izgubio je od prvaka Francisca ‘Croate’ Barrija (35, 13-4), dok je u posljednjem MMA dvoboju na Braveu CF 78 postigao neriješen rezultat protiv sunarodnjaka Yabna N’Tchalá.

U perolakoj kategoriji član zagrebačkog American Top Teama, Ivan 'Tirke' Sičaja (30, 5-1) vraća se u kavez FNC-a nakon eventa u Medulinu te će se suočiti s neporaženim Švicarcem Teom Saldanom Smithom (29, 3-0). S dvije pobjede u nizu (Nemanja Todorović, Mert Özyildirim) Tirke juriša na Švicarca kojemu je ovo prvi nastup na FNC-u, dok je posljednji nastup imao na Armmada 6, a završio je trijumfom protiv Denisa Jurakića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lakoj kategoriji će se David Travnicek (29, 3-1) boriti s Urošem Vesićem (27, 4-3), srpskim borcem koji je trijumfirao u svoja posljednja tri nastupa. Austrijski borac Travnicek poražen je na FNC-u 12 krajem prošle godine protiv Rusija Mineva, a sada se vraća kako bi ispravio dojam, no to mu neće biti nimalo jednostavno jer je Uroš Vesić u zaletu i niže pobjede!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 18 stiže 13. srpnja od 20 sati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo