U SUBOTU /

MMA spektakl u Banjaluci: Bojković ide po sedmu pobjedu u nizu, Tirkea čeka neporaženi Švicarac

Marko 'Skull Crusher' Bojković protiv Arlena 'Benksa' Ribeira traži sedmu pobjedu u nizu, a Ivan 'Tirke' Sičaja suočit će se neporaženim Teom Saldanom Smithom na FNC MMA spektaklu u Banjaluci

10.7.2024.
15:57
VOYO logo

Iduća postaja najpopularnije promocije regije je FNC u Banjaluci. FNC 17 u Beogradu bio je nezaboravan, što pokazuje i rušenje rekorda gledanosti, a nova MMA uzbuđenja nastavljaju se u Banjaluci, u dvorani Borik, u kojoj gledatelje čekaju nova borilačka uzbuđenja na FNC-u 18powered by Soccerbet.

Image
VOYO DONOSI SPEKTAKL /

FNC zvijezda: 'Pijem osam i pol litara vode dnevno. Stalno mi se p*ša, lud sam'

Image
VOYO DONOSI SPEKTAKL /

FNC zvijezda: 'Pijem osam i pol litara vode dnevno. Stalno mi se p*ša, lud sam'

Putem platforme Voyo u subotu, 13. srpnja od 20 sati gledatelji će nazočiti velikom događanju, borbi večeri između Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (22, 6-0), koji je u Beogradu u svega 12 sekundi svladao Brazilca Julia Pereiru i bivšeg izazivača za titulu perolake kategorije Arlena 'Benksa' Ribeira (33, 12-5). Obožavatelje MMA na eventu čekaju i druge dinamične i atraktivne borbe s poznatim imenima, poput Ivana (30, 4-1) i Tomislava Sičaje (25, 4-0), Tomislava 'The Beasta' Spahovića (34, 9-7) i Veljka Aleksića (22, 1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji će doista biti zadovoljni uz sadržajni FNC 18. Beograđanin Bojković, koji ide po novu, sedmu pobjedu u nizu protiv borca koji ga izaziva još od FNC-a 7, kada Skull Crusher nije mogao sudjelovati zbog ozljede. Brazilski borac s iskustvom u brazilskoj jiu-jitsi posljednju FNC borbu izgubio je od prvaka Francisca ‘Croate’ Barrija (35, 13-4), dok je u posljednjem MMA dvoboju na Braveu CF 78 postigao neriješen rezultat protiv sunarodnjaka Yabna N’Tchalá.

U perolakoj kategoriji član zagrebačkog American Top Teama, Ivan 'Tirke' Sičaja (30, 5-1) vraća se u kavez FNC-a nakon eventa u Medulinu te će se suočiti s neporaženim Švicarcem Teom Saldanom Smithom (29, 3-0). S dvije pobjede u nizu (Nemanja Todorović, Mert Özyildirim) Tirke juriša na Švicarca kojemu je ovo prvi nastup na FNC-u, dok je posljednji nastup imao na Armmada 6, a završio je trijumfom protiv Denisa Jurakića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U lakoj kategoriji će se David Travnicek (29, 3-1) boriti s Urošem Vesićem (27, 4-3), srpskim borcem koji je trijumfirao u svoja posljednja tri nastupa. Austrijski borac Travnicek poražen je na FNC-u 12 krajem prošle godine protiv Rusija Mineva, a sada se vraća kako bi ispravio dojam, no to mu neće biti nimalo jednostavno jer je Uroš Vesić u zaletu i niže pobjede!

FNC 18 stiže 13. srpnja od 20 sati na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo