Mirku Filipoviću nude spektakularnu borbu!

Trener Antonija 'Minotaura' Nogueire jasno je dao do znanja koga želi u oktogonu protiv svog štićenika: 'Jako bih volio vidjeti borbu između Nogueire i Cro Copa.

10.5.2011.
10:35
VOYO logo

Informacija se pojavila prije par dana, a sada su se i američki MMA portal raspisali o mogućoj reprizi velikog meča iz 2003. Legenda slobodne borbe Antonio Rodrigo Nogueira ovoga se ljeta vraća u akciju nakon dugotrajnog oporavka od operacije koljena i kuka, a njegov trener Luis Dorea već razmišlja o protivnicima.

Iako bi vodeći ljudi UFC-a 34-godišnjem Minotauru u povratničkoj borbi u Rio de Janeiru htjeli suprotstaviti američkog borca u usponu Brendona Schauba, Dorea navija za obračun svog štićenika protiv čovjeka kojeg je Schaub nedavno pobijedio - Mirka Filipovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako bih volio vidjeti borbu između Nogueire i Cro Copa. Sreo sam se s Cro Copom, rekao je da se želi boriti s Minoaturom. Njih su dvojica legende, velika imena... Taj bi meč bio jako zanimljiv i za sve ljubitelje MMA diljem svijeta", istaknuo je trener braće Nogueira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xaejrp

Nogueira i Filipović su 2003. godine odradili jednu od najupečatljivijih borbi u PRIDE-ovom ringu. Iako je Mirko dominirao, Brazilac je u izgubljenoj poziciji izveo jednu od svojih čuvenih poluga te ostvario pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako do tog dvoboja ne dođe u kolovozu, njih dvojica bi se mogli boriti u rujnu ili listopadu. Najvažnije da Nogueira bude 100 spreman... ali borba koju bih definitivno volio vidjeti je obračun Minotaura i Cro Copa", zaključio je Dorea u razgovoru za Fighters Magazine Only.

Vezani članci:

arti-201104270677006 arti-201104180717006 arti-201104130216006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo