'Otac i sin, 46 vs 18'

Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena, legendarni Mirko Cro Cop Filipović, na svom je Instagramu prije nekih jedan sat u subotu objavio sliku s treninga sa svojim 18-godišnjim sinom Ivanom te oduševio brojne fanove, koji ističu kako mu sin jako nalikuje.

"Otac i sin, 46 vs 18", stoji u opisu fotografije Cro Copa.

Zanimljivo, ali fotografiju je komentirala i K-1 legenda Ernesto Hoost.

"Junior Crocop", napisao je Nizozemac.

Legendarni hrvatski borac objavio je sliku svog sina i prije tjedan dana, a nju je komentirao još jedan poznati kickboxer, Peter Aerts:

"Izgleda baš poput tebe, brate".

Oduševljeni su bili i ostali obožavatelji koji su rekli kako je kod Filipovićevih očito genetika čudo.

Mirko se i ranije znao pohvaliti treninzima svog sina koji je u prošlosti u par navrata pokazao i razorni high-kick udarac, ali i istaknuo kako ne želi da sin ide njegovim stopama, ali da će ga podržati ako to bude htio. Mirkov najstariji sin Ivan talentiran je i jak na tatu očito za borilačke sportove ali Cro Cop ga ne želi forsirati...

"Smatram da sam korektan otac, brinem za svoju djecu i puno radim s njima. Želim da imaju izniman kućni odgoj. Mislim da sam kao otac relativno strog, ne dopuštam klincima da se bacaju po podu. Kad vam oni pruže ruku, a Ivan pogotovo, pogledat će vam u oči i reći "Dobar dan, ja sam Ivan"", kazao je Mirko o sinovima u jednome od ranijih intervjua i dodao:

"Volio bih da se okrene znanstvenoj karijeri, da završi fakultet i bude visokoobrazovan čovjek, ali imat će moju podršku ako ga srce bude vuklo u sport. Ako ništa, imat će najboljeg trenera na svijetu. Iako je to upitno, otac i sin u trenerskoj kombinaciji nije najsretnije rješenje. Mislim da bi mi srce puklo da on uđe u neku borbu, da ga netko pogodi i padne", istaknuo je Mirko Cro Cop Filipović.