MIRKO KAKVOG JOŠ NIKAD NISTE VIDJELI: / Cro Cop otvorio dušu! 'Plaće moja majka, plaćem i ja'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu imali su jučer čast poslušati izlaganje Mirka Filipovića u sklopu predavanja koje je održao na zagrebačkom fakultetu.

17.3.2017.
19:09
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Portal 24 sata javlja kako se skupilo stotinjak studenata i studentica koji su s nestrpljenjem čekali predavanje, ipak nešto drugačije, od onih na koje su navikli. Cro Cop je ušao u dvoranu uz dim i pjesmu 'Wild Boys'.

CRO COP OTVORIO DUŠU: ‘Neki su me treneri pokušali uništiti, s njima ne želim biti ni na istom groblju’

Pokazao svoju iskrenost i emotivnu stranu

Mirko je studentima u potpunosti otvorio dušu i pokazao svoju iskrenost i emotivnu stranu. Legendarni K-1 i MMA borac pričao je studentima o svojim počecima, smislu života, braku i obitelji, ali i nekim životnim anegdotama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić
Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpić

Mirko Filipović

"Majka mi je bila i otac i majka. Sjećam se kad smo stajali pred vlakom prije mog odlaska na policijsku akademiju u Zagrebu. Ispraćala me i u jednom trenu izvadila iz džepa posljednjih 400 maraka. Nisam ih htio uzeti, ali na kraju sam ipak uzeo 200. U jednom trenutku se raspala i zaplakala. Plače ona, plačem ja. Ipak sam joj rekao da će sve biti okej", ispričao je Mirko o tome kako je sve krenulo i dodao kako je iskrena osoba i kako se smatra dobrim prijateljem koji je uvijek spreman pomoći, a zauzvrat ne želi ništa.

Obitelj mu je na prvom mjestu

Obitelj je za legendarnog borca na prvom mjestu. Ističe kako mu je najbitnije da se zbliži s obitelji i djecom na vrijeme, dok ne bude kasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Život me naučio da gledam svoja posla. Nikad nisam gurao nos gdje mu nije mjesto. Samo sam želio da meni i mojoj obitelji ništa ne fali", objasnio je i oduševio svojom romantičarskom stranom. Navikli smo Filipovića gledati samo u ringu i kavezu, u trenucima kad se bori. A malo je poznato da je Mirko pravi romantik.

"Ženi moraš nešto pružiti. Od čega ćete u protivnom živjeti? Od zraka i ljubavi? Ljubav se otopi. To mi stariji vrlo dobro znamo. Za ženu moraš gristi. Kad sam se oženio kupio sam jedan stan, zatim drugi, imao sam auto i nešto ušteđevine. Moj stav je da se ženi mora pružiti više", kazao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo