Play ponuda

Mirko Filipović preko noći promijenio mišljenje!

shimmer fallback

Odgovor iz stožera Mirka Filipovića bosanskohercegovačkom MMA borcu Denisu Stojniću ipak nije prošao i bez 'nekoliko riječi' našeg borca.

13.9.2013.
9:01
Play ponuda

Mirko Filipović nije htio odgovarati na provokacije, ali je preko noći ipak promijenio mišljenje i odgovorio putem Facebooka. Iako Stojnića nije spomenuo imenom, jasno je da se radi upravo o njemu. Podsjetimo, sarajevski borac je Mirku ponudio 50.000 dolara da uđe s njim u ring, tvrdeći da Filipović već četiri godine izbjegava njihov meč.

Orsat ZovkoStojniću je u četvrtak odgovorio Mirkov menadžer , a dan kasnije javio se i Cro Cop, novim statusom na Facebooku, koji prenosimo u cijelosti.

"Za jedan od rođendana, 14. ili 15., ne sjećam se točno, pokojni otac poklonio mi je dvije knjige ili bolje rečeno knjižice. Jedna je 'LATINSKE IZREKE', a druga 'NARODNE MUDROSTI'. Bezbroj puta sam ih pročitao i dan-danas ih čuvam. U njima je zaista toliko životnih istina da se svaki čovjek pronađe u mnogima od njih. I ja sam se bezbroj puta našao u njima. Od svih tih mudrosti i izreka, nekako mi se tri od njih najviše provlače kroz život i situacije u kojima se nađem."

"Prva je: 'Od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba.' Kako godine prolaze, sve sam svjesniji toga. Druga je: 'Kad bi se pameti prodavale, svatko bi kupio svoju', koju ne treba posebno komentirati, kao ni treću, koja me svako malo zapadne, a glasi: 'Budalu ne treba tražiti – sama se javi.'"

//www.youtube.com/embed/YHvOH_g4UKI

"Na ovu treću me podsjetio neki dan jedan dečkić željan publiciteta, pa me nešto ničim izazvan proziva i nudi neku lovu (kao puno je zaradio u karijeri pa se ima). Kao prvo, sine, to je nekulturno, drugo, publicitet i medijsku pažnju treba osigurati vlastitim uspjesima i postignućima, a ne prozivanjem ljudi koji s tobom i tvojom karijerom nemaju nikakve veze. Uvijek sam bio profesionalac koji će se, ako moj poslodavac, odnosno organizacija tako odluči, boriti s bilo kim, a neka 'čaršijska' prepucavanja i prozivanja me ne zanimaju."

"Ako si, sine, toliko odlučan i zbog nekog drugog razloga 'napaljen' na mene, vrata moje dvorane su uvijek otvorena. Ponedjeljak, srijeda, petak od 18 h i ne treba ti nikakva lova. Čuvaj to za stare dane. Znači, ako se odlučiš, uzmi par tableta hrabrina (tablete za hrabrost) i pravac Zagreb. Samo se bojim da to ne završi kao kad je moj frend čikica na izlasku iz diskoteke u Županji pokušao razdvojiti neku grupu koja se međusobno potukla. Uleti čikica među njih da ih smiri, a ovi se okrenuli pa svi na njega i odrali ga od batina. I, naravno, sljedeći vikend čikica se sprema da im se krvi napije i juriš u Đakovo. Pitam ja ekipu iz sela, pa što je u Đakovo išao, a ovi iz Županje? Pa da ih slučajno ne bi našao!", napisao je Mirko na Facebooku.

Play ponuda
Play ponuda