Play ponuda

Cro Cop otkrio: 'Nisam sretan zbog ovoga'

shimmer fallback

U subotu 8. ožujka u zagrebačkoj Areni održat će se borilački spektakl Glory 14, na kojem će glavne zvijezde biti naš Mirko Filipović i legendarni Remi Bonjasky.

23.1.2014.
15:27
Play ponuda

Glory je napokon stigao u Hrvatsku. Radi se o najprestižnijoj kickboks organizaciji koja je ovog puta za svog domaćina izabrala Zagreb.

Najveći spektakl večeri priredit će Mirko Filipović i Remi Bonjasky, a među ostalima priliku za dokazivanje dobit je i još dva hrvatska borca, Mladen Brestovac i Igor Jurković.

"Prije svega moram reći da nisam sretan zbog ove borbe, jer smo se nas dvojica dosta družili i često trenirali zajedno. Ali organizator se odlučio za Bonjaskog", rekao je Cro Cop i pojasnio:

"Remi je odličan sportaš i sjajan borac. No ipak, ovo je sport u kojem morate ozlijediti protivnika. Upravo zato nisam htio ovu borbu. Bilo kako bilo, ja se nadam se da ćemo Remi i ja prirediti spektakularan meč", naglasio je Mirko.

Prije 11 godina Cro Cop je pobijedio, a Bonjasky se prisjetio tadašnjeg poraza.

"Ružno sam izgubio taj meč, a dao sam sve od sebe. Od tada smo se Mirko i ja često družili i postali prijatelji. Sve ovo sada pomalo teško pada, ali gledateljima moramo pokloniti dobar šou."

Play ponuda
Play ponuda