Mirko Filipović zapanjio izgledom

7.3.2014.
17:24
VOYO logo

39-godišnji Filipović se i za ovu borbu sjajno pripremio, a godinu dana mlađi Bonjasky također je impresionirao fizičkom spremom. Nakon vaganja medijima se kratko obratio Cro Cop koji će se s legendarnim Nizozemcem boriti u središnjem meču večeri.

''Ne znam kako ću spavati večeras, moguće da i ne spavam. Nije lako pred borbu zaspati'', rekao je Mirko i najavio meč s Bonjaskym.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Očekujem tešku borbu i vjerujem da ću pobijediti, spreman sam i motiviran sam. Naravno da će Remy dati sve od sebe jer mu je to oproštajna borba. Ne znam, bit će čupavo''.

Koliko će na meč utjecati činjenica da je Bonjaskom ovo posljednja borba u karijeri?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Tko zna, možda će dati 120 posto mogućnosti, a možda će mu biti svejedno. Ali kakve sam ja sreće vjerojatno će Remy izvući 127 posto mogućnosti iz sebe'', zaključio je Mirko.

Vrata zagrebačke Arene otvaraju se u subotu u 17.00 sati, borbe u Glory Superfight Series počinju u 20.30 sati, a dvije glavne borbe večeri na rasporedu su od 22.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo Petje vs. Albania Lirim Ahmeti Mladen Kujundžić vs. Elmir Mehić Tomáš Hron vs. Kirk Krouba Albert Kraus vs. Aikpracha Meenayothin Benjamin Adegbuyi vs. Dmytro Bezus Mladen Brestovac vs. Jahfarr Wilnis Karapet Karapetyan vs. Artur Kyshenko Teo Mikelić vs. Murthel Groenhart Michael Duut vs. Igor Jurković Dustin Jacoby vs. Alex Pereira Sahak Parparyan vs. Jason Wilnis Andy Ristie vs. Davit Kiria Finale srednje kategorije Mirko Filipović vs. Remy Bonjasky

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo