Play ponuda

Mirko Filipović zapanjio izgledom

shimmer fallback
7.3.2014.
17:24
Play ponuda

39-godišnji Filipović se i za ovu borbu sjajno pripremio, a godinu dana mlađi Bonjasky također je impresionirao fizičkom spremom. Nakon vaganja medijima se kratko obratio Cro Cop koji će se s legendarnim Nizozemcem boriti u središnjem meču večeri.

''Ne znam kako ću spavati večeras, moguće da i ne spavam. Nije lako pred borbu zaspati'', rekao je Mirko i najavio meč s Bonjaskym.

''Očekujem tešku borbu i vjerujem da ću pobijediti, spreman sam i motiviran sam. Naravno da će Remy dati sve od sebe jer mu je to oproštajna borba. Ne znam, bit će čupavo''.

Koliko će na meč utjecati činjenica da je Bonjaskom ovo posljednja borba u karijeri?

''Tko zna, možda će dati 120 posto mogućnosti, a možda će mu biti svejedno. Ali kakve sam ja sreće vjerojatno će Remy izvući 127 posto mogućnosti iz sebe'', zaključio je Mirko.

Vrata zagrebačke Arene otvaraju se u subotu u 17.00 sati, borbe u Glory Superfight Series počinju u 20.30 sati, a dvije glavne borbe večeri na rasporedu su od 22.30.

Samo Petje vs. Albania Lirim Ahmeti Mladen Kujundžić vs. Elmir Mehić Tomáš Hron vs. Kirk Krouba Albert Kraus vs. Aikpracha Meenayothin Benjamin Adegbuyi vs. Dmytro Bezus Mladen Brestovac vs. Jahfarr Wilnis Karapet Karapetyan vs. Artur Kyshenko Teo Mikelić vs. Murthel Groenhart Michael Duut vs. Igor Jurković Dustin Jacoby vs. Alex Pereira Sahak Parparyan vs. Jason Wilnis Andy Ristie vs. Davit Kiria Finale srednje kategorije Mirko Filipović vs. Remy Bonjasky

Play ponuda
Play ponuda