MIRKO FILIPOVIĆ O ČOVJEKU KOJI GA JE MUČKI PREVARIO: / Cro Cop prekinuo zakon šutnje! 'On je propalica i prevarant, pogledajte to lice'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih brendova borilačkih sportova, K-1. Osim što je vlasnik K-1, on je i profesionalni prevarant.

7.12.2017.
8:32
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Kao što smo početkom tjedna informirali, legendarni hrvatski borac Mirko Cro Cop Filipović i još neki borci koji su nastupili na K-1 turniru u Zagrebu 2013. godine do danas nisu plaćeni. Unatoč opetovanim obećanjima nikada nisu primili svoje honorare koji u ukupnom zbroju iznose više od milijun dolara, odnosno više od 6 milijuna kuna.

OPAKO PREVAREN I IZIGRAN: Sramota i nepravda ugledne organizacije još uvijek nije ispravljena

Jedino je Badr Hari isplaćen

Jedini borac kojem je organizacija isplatila honorar Marokanac Badr Hari koji je novac tražio unaprijed sumnjajući u poštenje Kima i K-1 promocije. Ostalim borcima su honorari bili obećani za nekoliko dana, pa zatim za nekoliko tjedana da bi u jednom trenutku čelnici promocije jednostavno nestali i prestali odgovarati na upite i molbe. Stvar se ponovno aktualizirala prije otprilike godinu dana kada je K-1 organizirao dvije priredbe u regiji, najprije u Beogradu, a zatim i u Tuzli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je najgore, Kim i dalje organizira borilačke priredbe u Japanu, što je znak da ova ugledna organizacija dobro prosperira i da, ako se uzme u obzir na posljednje tri priredbe koje su bile organizirane u Saitama Areni, novaca očito imaju. Stoga bi bilo krajnje vrijeme da ispravi sramotan propust i isplati honorare Cro Copu, Ismaelu Londtu, Pavelu Žuravljevu i Dževadu Poturku.

Mike Kim navlači borce za nos

Međutim, spomenuti borci koji su svoj novac krvavo zaradili još uvijek nisu isplaćeni za to. Ne samo da nisu isplaćeni, nego ih se vuće za nos. Mike Kim ponovno je pogazio svoju riječ te se vratio starim navikama. Prestao je odgovarati na pozive e-mailove i poruke, a razlog dugovanju navodno leži u činjenici da se radilo o “zamrznutim” sredstvima koja je Kim obećao isplatiti borcima do ožujka ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ispostavilo se da se radilo o još jednom blefu i prevari. Mirko je odlučio stati i tome na kraj te je na svom Facebook profilu objavio poruku za Kima i sve fanove ovog sporta te zamolio da ona dođe i u kineske te korejske medije gdje se Kim po njegovim saznanjima skriva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'On je profesionalni prevarant'

'Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih brendova borilačkih sportova, K-1. Osim što je vlasnik K-1, on je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja, uvijek je govorio: 'Pričekajte još malo'.

Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima zašto kasni s isplatom. U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. A kad je došao 1. ožujka molio nas je da se strpimo. Zadnjih par mjeseci ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i propalice. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo želim informirati sve K-1 borce i ostale izvan našeg sporta da ne posluju s ovim čovjekom. A svima vama koji ćete se s njim rukovati poručujem da prebroje prste nakon toga', objavio je Mirko Filipović na Facebooku te za kraj dodao kako bi on i ostali borci s K1 priredbe iz Zagreba voljeli da poruka bude objavljena i u korejskim te kineskim medijima kako ovaj čovjek više nikoga ne bi mogao prevariti.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo