Ogorčeni Cro Cop napokon progovorio o 'velikoj krađi'

Nakon subotnjeg spektakla Glory 14, Mirko Filipović poražen je napustio ring. Odlukom sudaca pobijedio je Remy Bonjasky, no cijela hrvatska sportska javnost ogorčena je njihovom odlukom.

9.3.2014.
15:02
VOYO logo

Mirko Filipović nije mogao vjerovati kada je čuo odluku sudaca. Vidno razočaran i ljut napustio je ring. Publika je potom izviždala Remyja Bonjaskog, koji je nekoliko minuta poslije ogorčen zaplakao smatrajući da takvo nešto nije zaslužio.

Dan poslije na svom Facebook profilu oglasio se i Mirko, koji s javnošću odlučio podijeliti svoje mišljenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav svima. Zahvaljujem se na porukama podrške, koje sam dobio prije i poslije borbe. Vjerujem da ste svi vidjeli što se dogodilo i kako je na kraju sve ispalo. Smatram da nisam zaslužio ovakvo suđenje u svom gradu, ali što je tu je. Žao mi je i Bonjaskog, da budem iskren, nakon borbe se rasplakao i rekao da mu je pobjeda možda i poklonjena, ali da nije zaslužio zvižduke nakon svoje oproštajne borbe i veličanstvene karijere. Mislim da su ljudi više zviždali odluci sudaca nego njemu, no što je tu je.

Neću se sada zamarati i nervirati oko odluke sudaca, ali smatram da je u najgorem slučaju trebala biti ekstra runda kako pravila i nalažu. A u njoj se Remy ne bi dobro proveo jer je već u 3. bio na izmaku snage, ali dobro sad. Danas je novi dan i to je iza mene, a za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Sama priredba je bila pravi spektakl, borbe su bile sjajne i vjerujem da je publike zaista uživala", zaključio je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo