Evo zašto Mirko Filipović ne želi u mirovinu

6.3.2014.
15:00
VOYO logo

Dvanaest godina poslije svog prvog meča, Cro Cop i Remy Bonjasky ponovno će ući u ring. Danas su dva legendarna borca veliki prijatelji, ali čak i na zalasku karijere najavljuju nimalo prijateljski okršaj. Mirko je to potvrdio u četvrtak na službenoj presici te je kao pravi domaćin najavio turnir Glory 14, a onda odgovarao na pitanja.

Najzanimljivije je svakako bilo ono: 'Kada će se prestati boriti?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam već više puta govorio da svaku borbu gledam posebno. Zato što je ovo težak sport, ali ne samo zato što je ovo takav sport, što se možemo lako ozlijediti, već zato što se radi o napornim pripremama, sparinzima, lome se ruke... Prošle godine u finalu sam skoro slomio ruku i mišić, nisam mogao hodati skoro cijeli mjesec, i kad sam otišao na liječnički pregled rekli su mi da moram na operaciju", započeo je Mirko pa konkretno rekao zašto će otići u mirovinu.

//www.youtube.com/embed/IpIA36_6C9c

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad psihološki više neću moći podnijeti pristisak svega ovoga, onda ću se povući. U svakom slučaju, borit ću se dok god uživam u tome. Trenutno me čeka novi meč ove subote i nadam se da mi to neće biti zadnja borba. Ne želim pružati osrednje partije, ja jako volim ovaj sport, a zapravo najmanje volim ove kontakte s medijima. To je jako stresno za mene, ponekad imam po dvadesetak intervjua i to je zaista jako naporno za mene. Kad mi bude dosta, znat ću da je moje vrijeme došlo. I onda se više neću boriti, jednostavno ću donijeti odluku i prestati", poručio je Cro Cop.

Uz dvije zvijezde večeri, Filipovića i Bonjaskog, na presici su bili i ostali borci Andrew Whitaker, Mladen Brestovac, Igor Jurković, Michael Duut i Jahfarr Wilins te menadžer Orsat Zovko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo