Play ponuda

'Stipu Drviša su hospitalizirali u Vrapču pa je premješten u Jankomir!'

shimmer fallback

Mirko Filipović završio je intenzivni dio priprema za finale K-1 Grand Prix u Zagrebu. Cro Cop i njegovi suparnici u petak ulaze u Arenu Zagreb, gdje će se boriti za nagradu od 800.000 dolara.

12.3.2013.
13:51
Play ponuda

Cro Cop u tri sata mora dobiti trojicu suparnika kako bi došao do velike nagrade, a među ekipom koja mu pomaže u pripremi je i umirovljeni boksač Stipe Drviš.

Atmosfera je očito odlična jer je Mirko na pitanje jesu li sparirali odgovorio:

"Nažalost, ne, Stipe je bio spriječen. Koliko sam dobio informaciju, oko 2.30 u noći, ispred zgrade na Šalati, izašao je i počeo lajati na parkirane automobile. Na dojavu zaprepaštenih susjeda došla je prvo policija, nakon toga i hitna, te su ga hospitalizirali u Vrapču, gdje je, nakon postavljene dijagnoze, premješten na krizni odjel u Jankomir. Sada se spremam otići posjetiti ga i nadam se da će biti osposobljen za moj nastup u petak. A ako ne dobije otpust do petka, s njim ću na ruke raditi u Jankomiru", rekao je Filipović, koji doista i je završio u bolnici:

"Prošli utorak radio sam neku novu vježbu s medicinkom i očito mi se upalio mišić, koji valjda dosad nije bio aktiviran. S obzirom na to da se bol pojavila u visini bubrega, a ja se nisam mogao okrenuti, otišao sam u srijedu u bolnicu na ultrazvuk."

O Filipovićevom zdravlju 'brine' i Drviš.

"Imam doma pileće kosti koje svaki dan bacam da vidim što nas čeka, a u autu imam nekoliko crnih mačaka koje čuvamo za protivnike", našalio se Stipe u razgovoru za Večernji list.

Play ponuda
Play ponuda