MIOČIĆU SE LOŠE PIŠE, A NAS ČEKA SPEKTAKL DESETLJEĆA: / Jedan od najjačih UFC-ovih boraca svih vremena zatražio borbu sa Stipom

Image
Foto: Profimedia

Borac je sam izašao s prijedlogom za meč, ali UFC je njegove ideje izignorirao

23.12.2019.
14:08
Profimedia
VOYO logo

Iako su mogli birati zvučno ime iz čitave plejade vrhunskih teškaša, u UFC-u su se odlučili kako će prvak Stipe Miočić titulu braniti protiv Daniela Cormiera. Za očekivati je bilo da će se kreirati treća borba jer rezultat između Miočića i Cormiera je 1:1, pa bi majstorica trebala riješiti pitanje tko je bolji, ali nekako su njihove borbe postale pomalo izlizane i svi bi htjeli vidjeti Miočića s nekim od gladnih izazivača.

Tako se negdje po putu razvila se ideja o meču s Jonom Jonesom, ponajboljim teškašem svih vremena i vlasnikom pojasa u poluteškoj kategoriji. Jones je sam izašao s prijedlogom za meč, ali UFC je njegove ideje izignorirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jul 6, 2019; Las Vegas, NV, USA; Jon Jones (red gloves) before his fight against Thiago Santos (not pictured) at T-Mobile Arena., Image: 455081757, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nisu mu dali meč

"Htio sam borbu sa Stipom Miočićem. Mislio sam da bi se to moglo realizirati, ali UFC se odlučio za trilogiju Miočića i Daniela Cormiera. Bio sam spreman otići u tešku kategoriju i potući se s velikim momcima", rekao je Jones.

Image
JE LI OVO MIOČIĆEVA ŽESTOKA PORUKA WHITEU, JONESU I CORMIERU? /

Pogledajte što je objavio nakon Jonesove izjave koja je obišla svijet

Image
JE LI OVO MIOČIĆEVA ŽESTOKA PORUKA WHITEU, JONESU I CORMIERU? /

Pogledajte što je objavio nakon Jonesove izjave koja je obišla svijet

"Nakon pobjede protiv Thiaga Santosa odlučio sam da želim otići u tešku kategoriju i u njoj zabavljati fanove ovog sporta. Uvijek sam se dobro hrvao s dečkima kao što su Andrej Arlovski, Alistair Overeem ili moj brat koji igra u NFL-u. Moja prednost u usporedbi s ostalim teškašima bi bila što sam pokretljiviji i raznovrsnijih pokreta. Nitko u toj diviziji ne radi kružne udarce nogom, leteća koljena i takve stvari poput mene", pojasnio je Jones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Dana White, šef UFC-a, zaluđen je Jonesom i tvrdi kako je baš on najveći u povijesti pa ne bi čudilo da nakon što Miočić odradi Cormiera, a Jones Dominica Reyesa, organizira spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo