MIOČIĆ NA POLJUDU BRANI NASLOV PROTIV STAROG NEPRIJATELJA: / 'Predložit ću to šefu UFC-a'

Image
Foto: AFP

Njihov sljedeći obračun, nagađa se, mogao bi se se dogoditi do kraja godine.

23.1.2018.
10:48
AFP
VOYO logo

Američki MMA borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić ovog je vikenda ispisao povijest kada je pobjedom nad Francisom Ngannouom postao prvi koji je naslov obranio tri puta. U potpunosti je Miočić izdominirao kamerunsko-francuskog borca u pet rundi i zasluženo stigao do velikog uspjeha.

Odmah nakon toga počela su nagađanja tko bi mu mogao biti sljedeći suparnik. Kako stvari stoje sam bi se on mogao nametnuti. Naime, brazilski borac Fabricio Werdum poručio je prije nekoliko dana kako se želi boriti s pobjednikom borbe MIočić - Ngannou. Sada je na potezu Dana White, šef UFC, jer u konačnici on donosi odluku tko će biti sljedeći izazivač za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velasquez prvi na listi?

Werdum i Miočić već su se međusobno borili kada je Hrvat nakon dvije minute u 47 sekundi nokautirao tadašnjeg prvaka. Bilo je to u svibnju 2016. godina. Njihov sljedeći obračun, nagađa se, mogao bi se se dogoditi do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Werduma na listi izazivača nalazi se i Amerikanac Cain Velasquez. Taj meč, prema predviđanjima, čini se izglednijim. Pitanje je i gdje bi Miočić mogao odraditi sljedeću borbu. Njegov otac Bojan poručio je u razgovoru za 24 sata da će Whiteu predložiti da se to dogodi na splitskom Poljudu ispred 50 tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo