MIOČIĆ KONAČNO SAZNAO S KIM SE BORI AKO SVLADA NGANNOUA: / Šef UFC-a odlučio stati na kraj glasinama - 'Da, borit će se s njim'

Image
Foto: Profimedia

Revanš između Miočića i Ngannoua je na rasporedu 27. ožujka, ako u međuvremenu ne dođe do nekih promjena

12.2.2021.
18:26
Profimedia
VOYO logo

Predsjednik UFC-a, Dana White, napokon je odlučio stati na kraj glasinama oko sljedeće borbe Jona Jonesa. Nekadašnji prvak poluteške kategorije i prema mnogima najbolji borac svih vremena, Jones, nedavno je odlučio prebaciti se u tešku kategoriju, ali kako je riječ o superstaru odmah se nagađalo da preskočiti sve izazivače i odmah napasti naslov prvaka.

I sam Jones je odmah počeo forsirati napad na titulu, ali sve do sada nije bilo poznato s kim će se i kada boriti Jones. White je sada potvrdio kako će Jones ići na boljeg iz meča Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Feb 8, 2020; Houston, Texas, USA; Jon Jones (red gloves) fights Dominick Reyes (not pictured) during UFC 247 at Toyota Center., Image: 497315431, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

"Da, Jones će napasti pojas u teškoj. To je borba koju ćemo organizirati još ove godine. Ako se Miočić i Ngannou budu stvarno borili prije ljeta, ovu borbu mogli bismo organizirati na ljeto", rekao je White za TMZ Sports.

Revanš između Miočića i Ngannoua je na rasporedu 27. ožujka, ako u međuvremenu ne dođe do nekih promjena, a u njoj će Miočić po peti put u karijeri braniti pojas teške kategorije UFC-a, a nadamo se, eto, da će na ljeto imati prilike braniti i šesti put protiv Jonesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo