MIOČIĆ BRUTALNO ODGOVORIO CORMIERU I DAO MU DO ZNANJA ŠTO GA ČEKA: / 'Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome'

Image
Foto: AFP

17. kolovoza u Anaheimu na rasporedu je povijesni revanš i borba za UFC-ov naslov

11.8.2019.
9:22
AFP
VOYO logo

Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome. Poručio je to StipeMiočić svim kritičarima i DanieluCormieru, koji je nedavno izjavio da američki Hrvat nije na njegovom nivou te da ga ne može pobijediti.

U razgovoru za thescoreMMA glavna tema bila je ono što slijedi idućeg vikenda, a to je borba za naslov UFC-ovog teškaškog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjeća se izvrsno

"Radio sam na svemu kao i inače. Ako u ovom sportu napravite pauzu i neko vrijeme ne trenirate, drugi će vas brzo prestići. Ludo je koliko se sport razvija i borci postaju bolji. Tako da kad odete trenirati sve počinjete iznova. Ja sam jednostavno radio na svojim vještinama“, rekao je Miočić. Doda je i da se osjeća izvrsno uoči revanša.

"U trening kampu sve je na neki način isto. Radimo na slabostima, na svojim snagama i sve te stvari, ali to je isto kao i u svakom trening kampu. Svaki trening kamp neke stvari radi drugačije, čak i ako se pripremamo za istog protivnika. Imali smo dobre trening partnere i iskreno mogu reći da su ovo bile dobre pripreme“, poručio je bivši prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo