MIOČIĆ BACIO NOVU RUKAVICU CORMIERU U LICE: / Bivši prvak želi svoj pojas natrag, ovo je poruka čovjeku koji mu ga je uzeo

Image
Foto: AFP

Sprema li se revanš dvojice prvaka?

15.1.2019.
7:30
AFP
VOYO logo

Stipe Miočić, UFC-ov rekorder po broju obrana naslova u kategoriji teškaša, ne miri se sa činjenicom da je triput branjeni pojas nema priliku ponovno staviti oko svojeg struka. Američko-hrvatski borac koji je 2016. postao prvak u meču protiv Fabricija Werduma, a potom nizao obrane kroz krvave borbe protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua, bez naslova je ostao u prvoj rundi meča protiv Daniela Cormiera u srpnju prošle godine.

Spomenuti meč ujedno je bio i posljednji kojeg je Miočić odradio premda se u više navrata sam nudio borcu koji ga je porazio i vodstvu UFC-a tvrdeći da je spreman vratiti u svoje vlasništvo titulu koju smatra svojom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STIPE MIOČIĆ ISKREN I OGORČEN: /

Jesu li ovo riječi uvrijeđenog bivšeg prvaka ili prava istina o UFC-u!?

Image
STIPE MIOČIĆ ISKREN I OGORČEN: /

Jesu li ovo riječi uvrijeđenog bivšeg prvaka ili prava istina o UFC-u!?

Stipina kampanja

Govorio je Miočić tako da je pogriješio u borbi protiv Cormiera kojeg bi svladao u devet od deset međusobnih sučeljavanja, a nedavno još jednom jasno i glasno rekao što ga muči:

"Ponudio sam Cormieru borbu, a on me odbio. Rekli su mi da se nije u mogućnosti boriti, a doslovce tjedan dana kasnije tukao se s Lewisom. Živciralo me (gledati borbu), ja sam trebao biti ondje. Masa je momaka koji nikad nisu obranili pojas i njima se daje prilika za uzvrate. Ja sam ga obranio triput i nemam prava na revanš? Pa nije me on prebijao cijeli meč. Ja sam dominirao u toj borbi, a on me uhvatio jednim udarcem. Nije to dovoljno. Mislite da sam ja bio u najboljoj formi? Želim svoj pojas natrag, on pripada meni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP
Image
Foto: AFP, Sam Wasson/Getty Images/AFP

Prvi meč između Miočića i Cormiera

"Nastavit ću pričati, zaslužujem priliku. Srušio sam rekord, naradio se za to, branio pojas više puta, više od ijednog teškaša u UFC-u. A priliku dobivaju oni koji ga ne mogu obraniti", nije se suzdržavao Miočić u kampanji da mu se ukaže nova šansa.

Nova runda nagovaranja

I dok šute oni koji bi o šansi Miočića da ponovno stane nasuprot Cormiera trebali pričati, sam američko-hrvatski majstor borilačkih vještina ne želi biti tiho. I zato je putem Twittera poslao još jednu poruku borcu koji je s njega skinuo pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"DC, 20. ožujka se brzo približava. Riješimo ovo i odradimo borbu prije nego puhneš svjećice na toj torti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cormier je spreman

Navedenog datuma Cormier će proslaviti 40. rođendan, a nedavno je izjavio da niti sam ne bi imao ništa protiv još jednog ogleda sa Miočićem.

"Pričao sam s Danom Whiteom prije koji dan i on je govorio o mojim borbama protiv Brocka Lesnara ili Jona Jonesa. Ja sam mu tada rekao, ukoliko ne bude Lesnara, Stipe mora biti prvi. On je to zaslužio i to govorim od samog početka. Ukoliko ne bude Brocka, želim se boriti protiv Stipe i dati mu ono što su pripada, revanš za titulu. Opet bih ga prebio, ali bih mu svakako dao šansu da se ponovno bori za taj pojas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo