MAYWEATHER ODUSTAO OD UFC-A: / Conor McGregor vijest je dočekao kratkim komentarom – 'Pi*ko'

Image
Foto: AFP

Ipak ništa od Floyda Mayweathera u oktogonu

21.12.2017.
14:51
AFP
VOYO logo

Samo dan nakon što je predsjednik UFC-a Dana White potvrdio da je u pregovorima sa Floydom Mayweatherom čiji bi završetak mogao rezultirati dolaskom umirovljenog i nikad poraženog boksača u oktogon, javio se sam Mayweather i demantirao navode riječima kako je zapravo krivo shvaćen kada je govorio o toj ideji.

"Pregovaramo s Floydom, radi se o pravoj stvari. Govorio je i da će se boksati s Conorom McGregorom. Je li se to dogodilo? Jeste li čuli Floyda da govori o stvarima koje nemaju realnu podlogu? Obično se ono što govori i dogodi. Zainteresirani smo za suradnju i sve je moguće. Pa dogodio se i je*eni meč između njega i McGregora. Sve je moguće", kazao je White u najavi raspleta pregovora koji ipak nije otišao na tu stranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MAYWEATHER U PREGOVORIMA S UFC-OM! /

Bivši boksač mijenja mirovinu i ring za oktogon, a to bi mu moglo donijeti milijardu dolara

Image
MAYWEATHER U PREGOVORIMA S UFC-OM! /

Bivši boksač mijenja mirovinu i ring za oktogon, a to bi mu moglo donijeti milijardu dolara

Kad bi to htio...

Mayweather sada kaže ovako, prenosi Daily Mail:

'Rekao sam točno ovo: Ako sam ranije mogao zaraditi milijardu dolara, mogao bih to napraviti ponovno. Kad bih odlučio postati dio UFC-a i boriti se tri ili četiri meča i potom protiv Conora McGregora, to bi mi moglo donijeti zaradu od milijardu dolara. Ukoliko bih tako odlučio. Kažem da bih mogao - ne da ću to i napraviti - samo kad bih to htio. Tako sam bio rekao. Nikad nisam rekao da ću se boriti u UFC-u. To nisam kazao. Rekao sam da bih mogao kad bih to htio. Moći i to učiniti dvije su različite stvari. Ja to neću napraviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregor je bio kratak

Odgovor McGregora bio je strelovit, kratak i vulgaran. Na Instagramu je objavio svoju fotografiju s dva UFC pojasa i ispod nje napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pi*ko'

Mayweather se za boksački ogled s UFC-ovim prvakom McGregorom reaktivirao nakon 23 mjeseca duge mirovine. Pobjedom tehničkim nokautom u devetoj rundi stigao je do savršenih 50-0 u boksačkim mečevima. Boksački meč odražan je u kolovozu u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo