Naš legendarni boksač / Mavrović za RTL: 'Miller ne zaslužuje izazvati Joshuu, bit će nokautiran'

Jarrell Miller nije kapacitet boksača koji bi trebao izazvati Joshuu, smatra naš legendarni boksač Željko Mavrović

21.2.2019.
20:13
VOYO logo

New York kao Divlji Zapad! Ratobornom dvojcu dugo je bilo čekati 1. lipnja pa su se jučer umalo potukli.

Krivci su Anthony Joshua, 29-godišnji vlasnik IBF, WBA, WBO i IBO pojaseva svjetskog prvaka, a drugi optuženi godinu stariji Jarrell Miller koji dosad nema nijedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prostačke riječi, uvrede i poruge, svašta se moglo čuti na račun Joshue koji se, također, nije suzdržao. Nakon propalog meča protiv Dilliana Whytea Britanac je prihvatio prvi meč izvan Velike Britanije. A nastup domaćina osudio je i Željko Mavrović.

"Žao mi je reći, ali Miller nije boksač koji ne zaslužuje mjesto izazivača niti je kapacitetom kao čovjek spreman ni sposoban za ovakvu situaciju. Način na koji je pristupio presici i meču govori o tome da on je kratke pameti, a nema pokriće ni u boksačkom znanju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo je Miller vrebao Joshuu, a sad je dobio svojih pet minuta. Ovu priliku izborio je kvalitetnom samopromocijom i pobjedama koje je upisao u tri meča prošle godine.

"Svi pikiraju na šampiona, svi znaju da se šampionom zarađuje novac. Svima je Joshua priča s kojom je završio svoju boksačku karijeru. Miller će izgubit meč, bit će nokautiran", dodaje naš legendarni boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miller, inače poznat po svojoj glomaznoj pojavi, za posljednji meč težio je čak 144 kilograma. Baš zato prednost Amerikancu ne daje ni Filip Hrgović.

"Ima puno kila, spor je dosta, nije taj rang Joshue, Wildera i Furyja. On je jedan level ispod. Mislim da to nije Joshuin nivo. To će bit jedan dobar marketinški potez da uđe na američko tržište."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li svi ovi pojasevi ostati u vlasništvu Britanca, vidjet ćemo u lipnju u borbi koju vam donosi RTL.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike