'DRVOSJEČA' / Mario Žgela kulerski o 'prijetnjama' Mirana Fabjana: 'Može probati, imam ga kako god'

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

FNC 30. ožujka u Ljubljani ima svoj debi na zapadnoj sceni mješovitih borilačkih sportova. Mario Žgela, vinkovački 'gladijator', 'Drvosječa', prokomentirao je portalu Net.hr 'prijetnje' Mirana Fabjana, svog suparnika na main eventu FNC 15 priredbe u Stožicama. Voyo će UŽIVO prenositi event. Očekuje nas šaketanje epskih razmjera

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.2.2024.
9:13
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

FNC organizacija dolazi 30. ožujka u Ljubljanu, u Stožice. Priredba pod rednim brojem 15 okrunit će širenje najjače MMA organizacije u jugoistočnoj Europi i na treću zemlju u regiji - Sloveniju. Nakon Bosne i Hercegovine tri puta i Srbije jednom, FNC se predstavlja slovenskim ljubiteljima mješovitih borilačkih sportova.

Mario Žgela ima niz od 3 pobjede, zadnjih 6 pobjedničkih mečeva je završio prekidom u prvoj rundi

Image
'Slo Rocky' /

Miran Fabjan za Net.hr: 'Žgela mi je simpatičan, ali ružno će završiti u Ljubljani'

Image
'Slo Rocky' /

Miran Fabjan za Net.hr: 'Žgela mi je simpatičan, ali ružno će završiti u Ljubljani'

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miran 'Slo RockyFabjan (38., 3-2) i Mario Žgela (7-2-0). Prema Tapologyju, Žgela je u nizu od 3 pobjede, a zadnjih 6 pobjedničkih mečeva je završio prekidom u prvoj rundi. Udarač iz Vinkovaca, stoga, predvodi fight card.

Uz Mirana i Žgelu kao main event, pred svojim Green Dragonsima borit će se i legenda regionalne MMA scene Bojan 'ŽelvaKosednar (40, 12-15) protiv srpskog borca Aleksandra Jankovića (29, 15-12-1). Bit će to revanš pola godine nakon što je 'Želvi' puknuo palac početkom druge runde u pulskoj Areni te je Janković tako slavio tehničkim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer nam se javio Miran Fabjan i jasno dao do znanja kako se Žgeli u Ljubljani loše piše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio Mario Žgela korektan, nekorektan, simpatičan tip je svakako, ali kad ga vidim u kavezu, vjerujte mi da će to biti jedna ružna priča za njega, dobra za moje navijače. Spremamo se maksimalno ozbiljno, u detalje. Bit će to spektakl. Žgela će pasti. Bit će puno zle krvi u kavezu, takvi smo mi borci".

Ne diraj Slavoncu u 'žicu'

No, slavonska krv ne shvaća te prijetnje ozbiljno. Točnije, Mario ih se ne boji. Samo se na to nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može probati, ali ne znam hoće li uspjeti", kratko i jasno nam je poručio Mario Žgela jutros.

Slavonska poniznost i jak karakter

Iz Marijevog glasa i nastupa zrači jedna dobro poznata slavonska poniznost, ali i hrabrost. Slavonci su živa vatra kad ih se izazove. Puno trpe. Jako puno. Ali, kad mu takneš u "žicu", bolje da te nema. Tamburicu Slavoncu ne diraj. Hrvati su vam takvi. Posebno Slavonci koji su navikli na težak život. Zato su karakterno tako jaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Žgela je slavio prekidom u prvoj rundi na FNC 14 u Sarajevu. Ima 3 pobjede u nizu. U posljednjih 6 mečeva u kojima je slavio to je napravio prekidom u prvoj rundi.

"Tako je nekako uvijek", kratko je samo dodao Mario Žgela koji se javio iz Vinkovaca. Drvosječa mu je nadimak koji mu odgovara. To su mu dali ljudi, a on ga je spremno prihvatio. Jer, slaže suparnike u kavezu kao od šale.

"Odgovara mi nadimak Drvosječa. Spreman sam za Mirana Fabjana već sad. A gdje je mjesec dana... mogu samo nadograditi postojeće stvari, ništa više. Je li mi ovo najveća borba u karijeri dosad? Vjerojatno je, pošto je glavna, ali sve su mi iste, da vam budem iskren. Vidjet ćemo. Može Miran Fabjan probati učiniti me ružnom pričom. Vidjet ćemo kako će završiti. Protiv njega u svim segmentima vidim šansu. I u hrvanju i u stojci. Ma u svemu. Ne bojim se protiv njega ni u stojci ni u parteru, hrvanju, bilo čemu... vidjet ćemo kako će ići borba, potrudit ću ga se ili u hrvanju ili u stojci završiti. Volio bih se potući na šake. Pa tko koga s*ebe", zaključio je Mario Žgela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo