'Slo Rocky' / Miran Fabjan za Net.hr uoči FNC 15 spektakla: 'Žgela mi je simpatičan, ali ružno će završiti u Ljubljani'

Image
Foto: Armin Durgut/Pixsell

Po prvi put ikad FNC organizacija ide na Zapad. Slovenija je novo odredište. Voyo će 30. ožujka prenositi spektakl iz Ljubljane - FNC 15 event - na kojem će glavna borba biti Miran Fabjan - Mario Žgela

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

28.2.2024.
13:23
Armin Durgut/Pixsell
VOYO logo

FNC priredba osvaja i treću zemlju u okruženju - Sloveniju. Po prvi put najjača regionalna organizacija mješovitih borilačkih sportova prelazi granicu prema Zapadu. Na Zapadu ništa novo? Stara poslovica, više književna uzrećica, po prvi put gubi.

Image
UZBUDLJIVA VEČER /

Ne propustite spektakularni FNC 15 iz Ljubljane 30. ožujka samo na Voyo

Image
UZBUDLJIVA VEČER /

Ne propustite spektakularni FNC 15 iz Ljubljane 30. ožujka samo na Voyo

Nakon što je Dražen Forgač Forgy, zajedno sa svojim timom ljudi i, naravno, odličnim i srčanim borcima koji se bore pod okriljem organizacije, osvojio srca borilačkih fanova BiH u tri grada (Ljubuški, Bugojno i Sarajevo), te Srbije, točnije Beograda s najjačom glavnom borbom ikad u regiji (Barrio Croata - Bakočević), Ljubljana je sljedeća destinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Spektakularnu FNC 15 priredbu iz Ljubljane možete gledati u prijenosu UŽIVO 30. ožujka na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvorana Stožice je velika, ali takav je i interes za spektakl koji donosi FNC, a sad su u prodaji ulaznice za FNC 15 priredbu. Otkio nam je to i Miran Fabjan, hit borac FNC organizacije koji je doživio strelovit uspon u popularnosti boraca same organizacije.

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Sudar titana u sarajevskoj Zetri.

Priredbu će predvoditi spomenuti Miran o kojem se najviše pričalo nakon što je oduševio sarajevsku Zetru velikom pobjedom za kraj 2023. godine protiv Tomislava 'Spahovića (34, 8-7), borca poznatijeg kao Zvijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi ispit za Fabjana donosi mu ulaz i priliku za nešto veliko. Ako dobije u Ljubljani pred svojom publikom, dobit će šansu za meč za titulu.

Savršen je to match up dva borca. Miran Fabjan je stand uper, dok je Žgela zvijer kako god okreneš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To neće biti sve jer nas očekuje i meč za titulu perolake kategorije u kojem će Jordan Barton (30, 8-3-1) pokušati ostaviti pojas u vlasništvu protiv mladog Itaya Tratnera (23, 8-5-1).

Javio nam se Miran Fabjan jutros nakon treninga. Trenutno je u full trenažnom procesu. Sad ide najjače, a kako će se bližiti borba, onda će postepeno smanjivati jačinu treninga i sparinga, te tempirati, sa svojim timom u Puli u Trojan Gymu, formu za meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš idem za Pulu i tamo sam do meča. Po prvi put FNC dolazi u Sloveniju. To će biti spektakl. Već sad je interes velik. Između mene i Žgele nema zle krvi, svi smo u organizaciji korektni jedni prema drugima, ali, znate, postoji tu jedan veliki problem. Svi, ali aposlutno svi koji uđu u kavez FNC-a jedan nasuprot drugom, ima zle krvi. Svaki borac želi jedan drugom otkinuti glavu. Svatko želi pobijediti", govori nam Miran Fabjan, fantastičan kickboksač, legenda tog sporta u Sloveniji i nastavlja:

"Da, tako vam je to. Bit će i sad puno zle krvi u kavezu. Bio Mario Žgela korektan, nekorektan, simpatičan tip je svakako, ali kad ga vidim u kavezu, vjerujte mi da će to biti jedna ružna priča za njega, dobra za moje navijače. Spremamo se maksimalno ozbiljno, u detalje. Bit će to spektakl. Žgela će pasti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sparira s jakom ekipom. Mora jako zapeti i to je napravio, na tehnici i posebno brzini. Brusi se sve. Ima vremena, ali i nema. Jer, ovaj najjači tempo, kad se izgradi "platforma" i izoštre mogućnosti za meč i suparnika, onda će se jačine i intenzitet, kao i segmenti, smanjivati.

"Ljubljana, spremi se za Slo Rockyja", poručio je Miran Fabjan i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ulaznice se prodaju, bit će ljudi. Imam dobra očekivanja i to će biti povijesni trenutak u povijesti evenata, pojedinačnih, u slovenskom sportu. Ovo će biti nešto posebno, rekordno, borilački sport u Sloveniji takvo što će pamtiti još dugo, a Mario Žgela će jako ružno završiti. I za kraj, hvala RTL-u i Voyo platformi što će prenositi ovaj event, što nas pratite. Pozdrav u Zagreb i Hrvatsku".

I za kraj, spomenuti ćemo da svoj primjerak možete osigurati online putem Eventim sustava, a fizički ih možete kupiti na svim Petrol benzinskim postajama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve one koji neće moći biti u dvorani tu je direktan prijenos putem Voyo.hr stream platforme.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u dvije utakmice protiv Rumunjske može napraviti veliki korak prema prvom mjestu. Dvoboje 28. veljače od 16.30 i 3. ožujka pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo