BRUTALNI HIGH-KICK KAKAV UFC VEĆ DUGO NIJE VIDIO: / Malo je bilo onih koji su mu davali ikakve izglede, a on ih je sve - iznenadio!

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Bilo je malo onih koji su Madgeu davali izglede u Kanadi za pobjedu u borbi

29.10.2018.
16:20
Screenshot: Twitter
VOYO logo

UFC Fight Night u Monctonu koji se održao proteklog vikenda, ponudio je mnoštvo lijepih i atraktivnih poteza, a najspektakularniji potez priredbe stiže nam iz uvodnih borbi eventa. Ugledni borilački portal MMAFighting javlja kako je Don Madge "probio svoje granice u UFC debiju" i stigao do osme profesionalne pobjede (8-3-1).

POGLEDAJTE KRVAVU UFC BORBU OEZDEMIRA I SMITHA: Pobjednik je bio toliko umoran da nije mogao ni proslaviti

Pritisnuo Tea Edwardsa i završio ga

U drugoj rundi borbe Madge je pritisnuo Tea Edwardsa (6-2) uz ogradu, plasirao prvo lijevi high-kick koji mu nije prošao, a onda promijenio nogu, plasirao desni koji je odjeo ravnu u protivnikovu glavu. Edwardsa se samo srušio na pod i priča je bila riješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio u 'Dana White Contender Seriesu'

Inače, bilo je malo onih koji su Madgeu davali izglede u Kanadi, koeficijenti kladionica na njegovu pobjedu kretali su se uoči borbe oko 5,00. Ako se pitate zašto je Edwards bio toliki favorit protiv Madgea, odgovor vjerojatno leži u činjenici da je oduševio u "Dana White Contender Seriesu" gdje je za samo 28 sekundi u lipnju ove godine nokautirao Austina Tweedyja svoju petu pobjedu za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo