Legenda sve demantirala: 'Nije istina da se povlačim!'

Svjetski boksački prvak u WBC verziji, Vitalij Kličko, demantirao je vijest koju je objavila ukrajinska televizija da uskoro završava karijeru.

1.11.2011.
11:31
VOYO logo

"Sljedeće godine imam u planu dva meča. U dobroj sam formi i obećajem navijačima sjajne borbe. Nije istina da se povlačim!", izjavio je 40-godišnji Vitalij, koji u karijeri ima 43 pobjede u 45 susreta, a nevjerojatnih četrdeset puta je nokautirao svoje protvnike.

Ova Ukrajinčeva izjava kao da je probudila duhove u SAD-u. 49-godišnji boksački djedica, Evander Holyfield, apsolutni rekorder s pet naslova prvaka u teškoj kategoriji, poručio je preko L'Equipea kako je sposoban pobijediti i Vladimira i Vitalija Klička.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.megavideo.com/v/171MTG075db5c8dbcd9d44a06abb3ba84e14cb1d

Bivši svjetski prvak bacio je rukavicu ukrajinskoj braći, koja već nekoliko godina vladaju teškom kategorijom. Vladimir (35 godina) drži IBF, WBO i WBA pojaseve, a Vitalij (40) ima WBC titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica samo traže borbe u kojima mogu najviše zaraditi. No, neće dobiti ''najveću torbicu'' protiv drugorazrednih boksača, već protiv mene, jer sam ja najpoznatiji aktivni boksač u teškoj kategoriji. Međutim, oni se ne usude uzeti taj rizik", rekao je Holyfield, te dodao:

"Želim otići u mirovinu kao prvak u svim federacijama. Mogu pobijediti oba Klička!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone Holyfield dvaput ušao u ring. Njegova borba u siječnju protiv protiv Bahamca Shermana Williamsa bila je prekinuta (bez pobjednika), jer je Holyfield u sudaru glavama zadobio posjekotinu iznad lijevog oka, zbog koje mu je bilo zamagljeno vidno polje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svibnju je pobijedio Danca Briana Nielsena. U prosincu će se boriti u Brazilu protiv zasad još nepoznatog protivnika. Trebao je to biti Rus Aleksandr Povetkin, ali je ta borba otkazana.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo