KRAJ PRISTOJNOSTI: / 'Nemojte pusiti njegova sra**! On je gubitnik i kukavica!'

Nema kraja skandalima nakon boksackog okrsaja koji su americki mediji prozvali 'borbom stoljeca'.

8.5.2015.
10:24
VOYO logo

Najprije je Pacquiao izrazio nezadovoljstvo sudackom odlukom, potom se pojavila informacija da su suci pogresno brojali bodove, a onda je Filipinac izasao s pricom da je u mec usao s ozlijedenim ramenom sto su potvrdili i lijecnicki testovi. No, upravo zbog toga sto nije prijavio ozljedu prije dvoboja, sto su boksaci obvezni uciniti, sada mu prijeti novcana kazna, pa cak i optuzba za krivokletstvo.

U cijeloj toj prici Mayweather je dosad bio neuobicajeno korektan i pristojan. O Pacquiau je pricao s postovanjem, a najavio je cak i da bi mogao odgoditi najavljeni odlazak u mirovinu kako bi Filipincu omogucio revans. No, toj je prici sada kraj, na scenu se vratio arogantni Mayweather koji je u razgovoru za Showtime, koji ce u cijelosti biti objavljen u subotu, nazvao Pacmana gubitnikom i kukavicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/e7V16adxjUD/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Pacquiao je izgubio. I zna da je izgubio. A ja sam izgubio puno postovanja prema njemu. Necu popusiti ta njegova sra** i ne zelim da javnost popusi ta sra**", ispalio je boksac s 48 pobjeda u isto toliko profesionalnih meceva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li rekao da sam spreman ponovno se boriti protiv njega? Jesam, ali sam se predomislio. Nece biti nista od revansa jer je Manny jadni gubitnik i kukavica. Ako izgubis, prihvati to i reci: Mayweather, ti si bolji boksac", zakljucio je 38-godisnji Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo