KONAČNO OTKRIVENI MJESTO I DATUM BORBE STOLJEĆA: / Eddie Hearn progovorio o detaljima meča Joshue i Furyja vrijednog 230 milijuna eura

Image
Foto: Profimedia

Podsjetimo, Anthony Joshua borio se već u Saudijskoj Arabiji. Upisao je pobjedu u uzvratnom meču protiv Andyja Ruiza koji mu je prije toga šokantno oduzeo pojaseve prvaka

11.5.2021.
15:42
Profimedia
VOYO logo

Britanski boksači teške kategorije Tyson Fury i Anthony Joshua borit će se ujedinjenje titula i naslov svjetskog prvaka. Pregovori za ovu borbu su dugotrajni i mučni, a glavnu riječ vode promotori Eddie Hearn i Frank Warren. Joshua i Fury potpisali su ugovor da će odraditi dvije borbe, a ukupna vrijednost tih mečeva trebala bi iznositi oko 200 milijuna funti odnosno oko 230 milijuna eura.

Nakon dugotrajnih pregovora Eddie Hearn otkrio je u razgovoru za Sky Sports da će se borba održati 7. ili 14 kolovoza ove godine, a potvrdio je i lokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je loše čuvana tajna da će se ta borba odviti u Saudijskoj Arabiji. Nije mi problem dati vam tu informaciju, rekao je Hearn za Sky Sports.

Podsjetimo, Anthony Joshua borio se već u Saudijskoj Arabiji. Upisao je pobjedu u uzvratnom meču protiv Andyja Ruiza koji mu je prije toga šokantno oduzeo pojaseve prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović: 'Joshui dajem malu prednost'

Svoja predviđanja za ovu borbu dao je i najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će to ogromna borba. Jedva čekam vidjeti je i nadam se da će se uskoro dogovoriti. Mnogo ljudi otpisuje Joshuu i daje prednost Furyju zbog njihovih posljednjih nastupa, ali po mom mišljenju Joshua ima više oružja. Bolji je i veći udarač, pogađa više kombinacija, brz je na nogama i bolji u bliskoj borbi. Fury ima neugodan stil, ali to je sve”, izjavio je Hrgović.

No, smatra da je Joshua u prednosti. “Joshua je kompletniji borac. Dajem mu blagu prednost”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo