KHABIB SE OBRUŠIO NA FRANCUSKOG PREDSJEDNIKA: / Zasmetale su mu njegove izjave nakon terorističkih napada; 'Neka ti Alah unakazi lice...'

Image
Foto: Khabib Nurmagomedov/Instagram/Profimedia
Image
Foto: Khabib Nurmagomedov/Instagram/Profimedia

U Francuskoj su se nedavno dogodila dva stravična napada islamskih ekstramista

30.10.2020.
16:11
Khabib Nurmagomedov/Instagram/Profimedia
VOYO logo

Slavni MMa borac koji se prošli tjedan povukao u mirovinu, Daegestanac Khabib Nurmagomedov, poslao je oštru poruku francuskom predsjedniku Emanuelu Macronu.

Image
KHABIB ĆE SE IPAK VRATITI U KAVEZ?: /

Čelnik UFC-a najavio senzaciju; 'Mislim da će to učiniti zbog svog oca...'

U francuskim gradovima su se nedavno dogodili stravični teroristički napadi. Prvo je u Parizu 18-godišnji musliman nasred ulice odrubio glavu gimnazijskom profesoru Samuelu Patyju, jer je on učenicima pokazivao karikature proroka Muhameda. Potom je islamski ekstremist u terorističkom napaduNici ubio tri osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoka reakcija

Nakon tih stravičnih napada Macron je izjavio da je Francuska pod napadom islamista, ali da neće odustati od svojih vrijednosti.

Khabib je musliman i sada je na svojem Instagramu nakon te izjave objavio Macronovu sliku na kojoj se vidi otisak đona cipele i uz to napisao oštru poruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka Svemogući unakazi lice tebi i svima koji pod sloganom slobode govora vrijeđaju osjećaje preko od jedne i pol milijarde muslimana. Neka ih Alah osramoti na ovom i u budućem svijetu. Alah je brz kad se obračunava, što ćete vidjeti. Mi smo muslimani i volimo proroka Muhameda više nego svoje majke, očeve, djecu, žene i sve ljude koji su nam bliski srcu. Ove provokacije će vam se vratiti, vjerujte mi", poručio je Khabib Nurmagomedov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo