Kakav preobražaj: Rođena majka ga ne bi prepoznala!

Američki borac Roy Nelson čeka Cro Copa znatno mršaviji i čupaviji nego inače, a uoči meča u Las Vegasu izjavio je kako poraz u njegovoj glavi nije opcija.

26.10.2011.
12:40
VOYO logo

Cro Cop će se 29. listopada u Las Vegasu potući s Royem Nelsonom, a hrvatski borac je odlučan u namjeri da svijetu pokaže kako još uvijek nije spreman za odlazak u mirovinu.

Njegov 35-godišnji protivnik se žestoko spremao za ovaj meč, poslušao savjet predsjednika UFC-a Dane Whitea te skinuo koji kilogram i smanjio svoj poznati trbuh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nelson u ovaj dvoboj ulazi nakon dva poraza (Frank Mir, Junior dos Santos), baš kao i Cro Cop, a o srazu s hrvatskim borcem je izjavio:

"Moram pobijediti Filipovića. Ne zanima me hoće li to biti najružnija borba na svijetu, samo znam da moram slaviti jer se samo tako mogu vratiti na put prema naslovu. Ne možeš se uspinjati dok gubiš", kaže Nelson, koji nema namjeru srljati protiv Cro Copa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će Mirko ostati na distanci i čekati udarce lijevom rukom i nogom. U tome je jako dobar. Uvuče vas u uspavanku, natjera vas da spustite gard i onda – bum! Moram biti strpljiv, čekati priliku na dobre udarce ili rušenje. Moram ga udarati u lice, ali strpljivo. Mirko je strpljiv, on čeka jednu priliku i kapitalizira je", izjavio je Nelson.

Vezani članci:

arti-201110240735006 arti-201110150091006 arti-201108100471006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo