'TO JE BILO USYKOVO VRIJEME' / Joshuu potpuno preokrenulo nakon poraza: Bacao pojaseve, dosađivao, svađao se s publikom, psovao i čudio se

Image
Foto: Profimedia

Pobjednik ovog meča morat će održati obavezan meč protiv Filipa Hrgovića koji je slavio protiv Zhanga na bodove

21.8.2022.
9:10
Profimedia
VOYO logo

Prema mnogima najbolji boksač današnjice, Ukrajinac Oleksandr Usyk, obranio je naslove prvaka teške kategorije prema WBA, IBF, WBO i IBO verzijama i u revanšu protiv Britanca Anthonyja Joshue. Meč naziva 'Bijes na Crvenom moru' se održan u Džedi u Saudijskoj Arabiji, bio je uistinu fantastičan i Ukrajinac je zasluženo došao do pobjede odlukom sudaca.

Image
JAKO NEUGODAN TRENUTAK /

Pogledajte kako je Kinez bacio Hrgovića u nokdaun već u prvoj rundi

Image
JAKO NEUGODAN TRENUTAK /

Pogledajte kako je Kinez bacio Hrgovića u nokdaun već u prvoj rundi

Pobjednik ovog meča morat će održati obavezan meč protiv Filipa Hrgovića koji je slavio protiv Zhanga na bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to spektakularna borba, a na kraju je slavio bolji boksač. Usyk je kroz 12 rundi pokazao više, pogotovo kao prvak i čovjek koji brani naslove.

Joshuu preokrenulo

Nakon spektakularnog meča, mikrofon je došao do Joshue, koji se malo zanio i dugo vremena držao govor, kao da je on pobijedio. Izgledalo je kao da je Britanac pomalo pogubljen, kao da prolazi kroz nekakav slom. Bacio je pojaseve Ukrajinca iz ringa, prišao Usyku i rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti uopće nisi snažan. Kako si me pobijedio? Kako? Vještinom", govorio je Joshua kojeg je Usyk pokušavao prekinuti. Dugo je Joshua pričao, razvezao se o svojem životu pa je gledateljima objašnjavao kako je on trebao završiti u zatvoru, čime je pokušavao objasniti svoju strast prema boksu, a pritom je konstantno psovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je došao do Usyka i zagrlio ga, tražio aplauz za Ukrajinca pa pričao o njemu. Pričao je o sebi kao o "novom soju teškaša", oponašao je i ismijavao svoje kritičare, a onda je ponovno zatražio aplauz za Usyka, za kojeg je rekao da mu se divi, kao i svim sportašima iz Ukrajine.

Potom se uspio posvađati s nekim iz publike dok je napuštao dvoranu. Na kraju svega su se ispričavali ljudi bliski Britancu, koji su svjesni da je potpuno pretjerao na kraju spektakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Anthony Joshua u kutu za vrijeme meča s Usykom, u kojem je u potpunosti nadboksan.

"Možda će se naljutiti, ali njegov tim ga je ostavio kao ribu na suhom. Usyk je trebao slaviti odmah, a nije mogao. To nije u redu. Anthony je sjajna osoba, ali nema isprike za ovo. To je bilo Usykovo vrijeme, netko je trebao spriječiti Joshuu od samog sebe", rekao je Frazer Clarke, prijatelj Anthonyja Joshue.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo