britanac o hrvatu / Joshua nakon borbe s Povetkinom za RTL nahvalio Hrgovića: 'Gledao sam ga u Riju, jako je talentiran'

Anthony Joshua nakon borbe je odgovarao na pitanja novinara u press centru, a između ostalog, govorio je i o Filipu Hrgoviću

23.9.2018.
15:52
VOYO logo

Anthony Joshua sinoć je na londonskom Wembleyu nokautom u 7. rundi pobijedio ruskog boksača Aleksandera Povetkina i tako zadržao WBA, IBF, WBO i IBO pojaseve u svojim rukama. 

Premda je šest rundi dominirao i boksao gotovo savršeno, Povetkin ipak nije izdržao. Joshua je u sedmoj rundi nizom sjajnih udaraca dva puta rušio ruskog borca i završio priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony Joshua nakon borbe je odgovarao na pitanja novinara u press centru, a među njima je bio i naš reporter Antonio Vuksanović, koji je iskoristio priliku da najboljeg svjetskog boksača upita o najboljem hrvatskom boksaču - Filipu Hrgoviću.

Anthony, je li ti poznato ime Filip Hrgović? Što misliš o njemu, cijeniš li ga i vidiš li ga možda u budućnosti nasuprot sebe u ringu? 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam Filipa. Bio sam u Brazilu na Olimpijskim igrama u Riju i gledao sam nekoliko njegovih borbi, između ostalih i onu s Tonyjem Yokom. Želim mu svu sreću, mogu reći da je jako talentiran, vrlo snažan. Mladi borci znaju da mogu sve ukoliko se posvete svojoj karijeri i svojim ciljevima. Međutim, danas nije stvar samo u talentu. Mladi dečki koji se bave boksom su 'gladni', puno toga je u glavi. Ukoliko Filip gleda presicu, želim mu sreću u budućnosti i u lovu na teškaške titule", rekao je Joshua.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo