JONES OBJAVIO MIOČIĆEVU FOTOGRAFIJU I SPRDAO SE S RIVALIMA: / 'Drago mi je što sam odlučio izabrati lakši put'

Image
Foto: Profimedia

Jedan od najvećih svih vremena obračunao se s rivalima putem Twittera

4.1.2021.
11:08
Profimedia
VOYO logo

Američki MMA borac Jon Jones prokomentirao je objavu šefa UFC-a Dana Whitea, koji je potvrdio da će se 6. ožujka boriti Israel Adesanya i Jan Blachowicz. Obojica su se ranije spominjali kao Jonesovi protivnici prije nego što je ovaj napustio pojas poluteškaškog prvaka i pripremao se za prelazak u tešku kategoriju.

"Navedite nekog drugog borca koji je više ljudi potjerao u mirovinu te natjerao na promjenu kategorije ili organizacije. Čekam vaš odgovor", napisao je Jones na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako je Janu bio zajamčen napad na titulu, napustio sam polutešku jer sam strahovao od Dominicka (Reyesa). A onda, kada se odjednom prvak iz srednje odlučio na selidbu u višu kategoriju, bio sam siguran da sam napravio pravi potez. Drago mi je što sam odlučio izabrati lakši put", sarkastično je poručio Jones i dodao fotku na kojoj se nalazi sa Stipom Miočićem i Francisom Ngannouom.

Pobjegao do straha

"Nisam napustio polutešku kako bih testirao svoje mogućnosti, pobjegao sam od straha", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno ne vidim kako pobijediti Jana, njegov stil je nešto što nisam nikad vidio, a sama pomisao na borbu s udaračem iz srednje u 2021. bila je kap koja je prelila čašu. Zaključio sam kako Francis ima lošiju obranu od rušenja", odgovorio je fanu koji je uz Ngannouovu fotografiju poručio da bježi kako bi se susreo s 'čudovištem'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo