'JESU LI HAJDUKOVCI DOBRODOŠLI U BK DINAMO?': / Mavrović dao zanimljiv odgovor na ovo pitanje

Image

Jučer je u prostorijama BK Gladijator svečano predstavljen novi sportski kolektiv u gradu Zagrebu, boksački klub Dinamo.

16.11.2016.
9:03
VOYO logo

Na predstavljanju su bili prisutni bivši hrvatski boksač, proslavljena legenda Željko Mavrović i predsjednik MNK Futsal Dinamo Matija Đulvat, kao i brojni sportski zaljubljenici i pripadnici navijačke grupe Bad Blue Boys koji su u suradnji s BK Gladijator i pokrenuli ovu novu sjajnu sportsku priču u glavnom gradu Hrvatske.

Mavrović je nakon presice za vrijeme davanja izjave o novom boksačkom klubu u Zagrebu, od strane novinara dobio interesantno pitanje za odgovoriti. To je pitanje bilo postavljeno u šali, a glasilo je "jesu li navijači Hajduka dobrodošli u BK Dinamo"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAVROVIĆ NA PREDSTAVLJANJU NOVOG DINAMA: Zagreb dobio još jednu sjajnu sportsku priču

'Dajmo priliku da se Boysi i Torcida nađu u boksačkoj dvorani'

Mavrović se nije dao smesti, samo se nasmijao i dao zanimljiv odgovor.

"Ajmo napraviti jedan navijački performans. Ajmo dati priliku da se Boysi i Torcida nađu u boksačkoj dvorani. Jedan po jedan, po kategorijama, po kilaži, u rukavicama... Ne može se ništa strašno loše dogoditi nikome. Može netko dobiti batina, može netko zaraditi šljivu na oku, razbijen nos. To se može dogoditi. Da li je to neka strašna stvar u životu, ja ne vidim da je. Mislim da bi to bilo jedno sjajno otkriće, mislim da bi nakon toga puno prije zagrlili jedni druge, otišli zajedno na pivo i imali puno više iskustva", kazao je Mavrović, a dao je odgovor i na pitanje "tko je jači, on ili Dinamo"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Dinamo je institucija, a institucije su uvijek iznad pojedinca'

"Haha, ja kao osoba? Ma ne, Dinamo je institucija, a institucije su uvijek iznad pojedinca. Postoji puno jakih i moćnih ljudi, a institucije su institucije. A Dinamo je jedna moćna institucija, jedna prava institucija koja okuplja prave ljude i nema dvojbe, Dinamo je super klub".

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo