JAVNO POPLJUVAO PRVAKA / 'Pobijedit cu te kao kur*u, izje*at te u dupe!'

10.5.2015.
14:59
VOYO logo

Nedavno je Mayweather u "borbi stoljeca" pobijedio Mannyja Pacquioa i kasnije izjavio kako zeli da ga se pamti kao "najboljeg udaraca svih vremena", ali Hatton se s time nimalo ne slaze.

"Koji je smisao da ste najbolji borac na svijetu ako svi misle da ste seronja?", rekao je Hatton, koji se inace ogledao protiv Mayweathera 2007. godine i izgubio prekidom u desetoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hatton se prisjetio pojedinosti vezanih uz tu borbu.

"Govorio mi je prije borbe: 'Pobijedit cu te kao kur*u, izje*at cu te u dupe'. Potpuna glupost", rekao je Hatton za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Floyd ima svoj nacin, ja svoj, ali uvijek postoji granica izmedu prodavanja karata i pokazivanja nepostovanja prema sportu", dodao je Hatton koji se prisjetio jos jedne zanimljive zgode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je vezana uz promociju njihove borbe, a Mayweather je ljutit sto je jednom prilikom Hatton stigao na aerodrom u Michiganu bio odlucan da se tako nesto ne ponovi i naredio je pilotu privatnog aviona pretjecanje u zraku na putu prema New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Putovali smo u avionu, ispijali pice, kada me pilot pozvao naprijed i rekao mi da poslusam radio. Pojacao je zvucnik, a tamo sam mogao cuti Floyda kako urla na pilota aviona koji je bio iza nas. 'Prestigni tog seronju. Ja sam prvak i moram stici u New York prvi. Platit cu ti koliko god treba'", prepricao je Hatton Mayweatherove rijeci.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo