JAVILA SE STIPINA SUPRUGA I - BRILJIRALA! Imigrantsko-hrvatski mentalitet učinio je svoje: / Ovo je totalni hit

Image
Foto: Facebook: Ryan Marie Miocic

U raspravu o Lesnarovom povratku uključila se i supruga Stipe Miočića

27.2.2018.
15:23
Facebook: Ryan Marie Miocic
VOYO logo

Stipe Miočić i Brock Lesnar? Uf, kakav bi to meč bio. Sama fotografija sastanka samo formalnog predsjednika UFC organizacije Dane Whitea i Brocka Lesnara zapalila je društvene mreže, a u raspravu o Lesnarovom povratku uključila se i supruga Stipe Miočića.

ŠEF UFC-a SASTAO SE S BIVŠIM PRVAKOM I BOCNUO MIOČIĆA: ‘Volio bih da se vrati, kada je on osvojio naslov bilo je zabavno’

Ryan Marie Miočić, osoba koja u karijeri Stipe Miočića ima veliku ulogu i koja "amenuje" sve njegove odluke, na svom je Instagramu objavila fotografiju Lesnara i Whitea uz sliku komičara Joeyja Diaza i njegovu kultnu rečenicu "Give him to Stiopic!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diaz je, inače, veliki Stipin fan, ali fan koji još uvijek ima problema s izgovaranjem hrvatskih imena. Pa tako i dalje često griješi oko njegovog imena nazivajući ga "Stiopic". Inače, Diaz je redoviti gost popularnog podcasta najpoznatijeg američkog MMA komentatora, popularnog Joe Rogana u “The Joe Rogan Experience”.

Upravo je u tom šou često govorio o "imigrantskom mentalitetu" koji je doveo Stipu do onoga što je on danas, najopasniji čovjek na planeti i najveći UFC teškaš svih vremena, što je postao kad je tri uzastopna puta branio teškaški pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako se Stipe Miočić trenutno priprema za veliki, povijesni sudar u UFC Octagonu protiv aktualnog prvaka poluteške kategorije, uglednog borca i svog prijatelja Daniela Cormiera. Ta borba, koju iščekuje čitav borilački svijet, na rasporedu je 7. srpnja ove godine u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo