JASNO DAO DO ZNANJA / Minotauro poslao poruku Mirku Filipovicu

Ledenda slobodne borbe Antonio Rodrigo Nogueira poznatiji kao Minotauro izjavio je kako bi se ponovno htio boriti s Mirkom Filipovicem.

1.5.2015.
16:47
VOYO logo

Legenda na legendu. Minotauro protiv Cro Copa. To bi bila borba koja bi ponovno privukla puno pozornosti. Sada kada je slavni Brazilac jos jednom prije kraja volio odmjeriti snagu i znanje s Hrvatom, dojma smo kako je njihov mec sve blize realizaciji. Iako je ispred njega dvoboj protiv Stefana Struvea, Minotauro vec razmislja u buducnosti, o Filipovicu.

"Vidjet cemo sto ce se dogadati. Idem polako, pa dok to moje tijelo moze izdrzati. Iako sam fokusiran na sljedeci mec, borba protiv Cro Copa je nesto sto bih stvarno volio odraditi. Ovdje u Brazilu, ili u Japanu. Taj bi se mec prodao stvarno dobro, svi bi voljeli vidjeti kako bi se odvio. U Japanu bi to trebao biti sjajan glavni mec priredbe u Saitama Super Areni", izjavio je Big Nog, pise Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Struve je Minotauru donio dosta problema u pripremnom razdoblju. Kako naci tako visokog sparing partnera?

"Imao sam trojicu visokih momaka s kojima ovdje mogu trenirati. Posebno u hrvackom smislu. Dovest cu jos dvojicu iz Brazila koji ce mi pomoci u udarackom treningu. I ranije sam se borio protiv visokih boraca poput Semmyja Schilta, tako da se ne bojim za sebe", porucio je legendarni borac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Big Nog vs. Schilt je zakazan za UFC 190 i Rio de Janeiro 1. kolovoza. Nema sumnje, biti ce to zanimljiva borba koja ce privuci veliko zanimanje javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo