'OTKINUT ĆU TI GLAVU' / Iranski Hulk poslao poruku mišićavoj zvijeri iz Brazila, na pomolu borba kakvu svijet nije vidio

Image
Image

Gharibi izlazi u ring početkom idućeg mjeseca

14.3.2022.
13:12
VOYO logo

Najstrašniji čovjek na svijetu uskoro će se susresti s Iranskim Hulkom u Londonu. U glavnom gradu Engleske 2. tracnjak održat će se borba Golijata protiv Golijata, a u njoj će 39-godišnji Martyn Ford suočiti sa Sajadom Gharibijem (30).

Image
SUDAR DIVOVA /

Konačno se sučelili najstrašniji ljudi na svijetu: Lošije je prošao iranski Hulk; 'Otkinut ću mu glavu'

Čekalo se dugo na njihovu borbu, koja će biti nešto neviđeno do sad, barem prema njihovim pojavama, fizičkim atributima, mogućnostima i izgledu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nekoliko godina prije nego što je potvrđena ova gore spomenuta borba, dugo se šuškalo obračunu dva Hulka, ovog iranskog i brazilskog. Naime Romario dos Santos Alves ili "Brazilski Hulk", izazvao još 2019. Gharibija na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idem do 120 kilograma, a ti ćeš se spustiti na 120 kilograma. Otkinut ću ti glavu", poručio je svjedobno Alves Gharibiju. Iranac mu nije ostao dužan.

"Budi hrabar i bori se sa mnom umjesto što se kriješ iza svojih sponzora. Ja sam se spreman boriti s tobom i pokaži mi što znaš u ringu", poručio je Gharibi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romario je, inače, bio mršav sve dok nije počeo ići u teretanu i koristiti steroide zbog toga je sam sebi ugrozio zivot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako jednom uzmete injekciju, uzeet ćete je i drugi put, jer postajete ovisni. Doktori su rekli da ce mi možda morati amputirati obje ruke i da se u njima sve skamenilo. Zelim da drugi vide koliko je to opasno. Mogao sam umrijeti jer sam želio veće mišiće", kazao je prije nekoliko godina Romario dos Santos Alves.

U ruke je ubrizgavao sintol. Ubrzo je postao ovisnik, a mišići su mu postali toliko čvrsti da više nije u njih mogao zabosti iglu, pa je kupio igle koje se koriste za ubrizgavanje injekcija bikovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poćeo je osjecati jake bolove, a umalo su mu otkazali i bubrezi. Tada su mu doktori rekli da će mu najvjerojatnije morati amputirati ruke, ali se ispostavilo da mogu ukloniti kamenje sintola koje se u njima formiralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo