IPAK JE OZBILJNO? / 'Obitelj najvećeg boksača u povijesti jako je zabrinuta njegovim stanjem'

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Muhammad Ali hospitaliziran je u četvrtak, a iako su prve informacije govorile da je stabilan, njegova obitelj izrazito je zabrinuta.

3.6.2016.
9:31
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Najveći boksač svih vremena Muhammad Ali zbog problema s disanjem završio je u bolnici u Phoenixu. Iako je njegov glasnogovornik Bob Gunnel izjavio kako je u u stabilnom stanju, AP doznaje kako je Allijeva obitelj jako zabrinuta njegovim stanjem pogotovo jer mu probleme s disanjem dodatno komplicira Parkinsonova bolest koja mu je dijagnosticirana 1984. godine.

Image
MUHAMMAD ALI HITNO PREBAČEN U BOLNICU: /

Čitav sportski svijet prati razvoj situacije

Image
MUHAMMAD ALI HITNO PREBAČEN U BOLNICU: /

Čitav sportski svijet prati razvoj situacije

Liječnik najvećeg sportaša 20. stoljeća AbrahamLieberman izjavio je kako nema što dodati na ono što su mediji do sada objavili. Ali je, inače, u posljednjih godina već nekoliko puta hospitaliziran, a posljednji put početkom prošlo godine zbog infekcije urinarnog trakta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest pogodila svijet

Vijest od njegovim novom problemima pogodila je svjetsku javnost te dobiva podršku sa svih strana. Dobre želje uputio mu je još jedan slavni boksački prvak Sugar Ray Leonard, kojem je upravo Ali bio uzor kao i mnogim boksačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje molitve upućene su tebi, mom idolu i prijatelju, najvećem svih vreemna", objavio je na svom Twitter emotivni Sugar Ray.

Ali se preko tri desetljeća bori s bolešću živčanog sustava za koju se nagađa da je dobio zbog mnoštvo primljenih udaraca u glavu tijekom karijere. Svijet je za vrijeme otvaranja Olimpijskih igara u Atlanti 1996. mogao vidjeti u koliko ga je shrvala bolest kada je Alli imao čast upaliti olimpijski plamen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali je u karijeri imao ukupno 61 profesionalni meč. Od toga je pobijedio u 56 nastupa, uz 37 pobjeda nokautom. Nije imao niti jednu neriješenu borbu, te je zabilježio 5 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo