IPAK GA NISU PROBUDILI: / Bivši boksački prvak još uvijek je u komi

Image
Foto: Screenshot: You Tube
31.3.2016.
20:34
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Podsjetimo, Nick Blackwell je u toj borbi dobio čitav niz jakih udaraca i bio u bodovno podređenom položaju, a borba je i prekinuta u 10. rundi nakon što je liječnik procijenio kako Blackwell ne može nastaviti borbu zbog otekline iznad njegovog lijevog oka koji mu je zatvarao vid. Tako je Eubank pobijedio tehničkim nokautom i okitio se naslovom prvaka Velike Britanije u poluteškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema potrebe za operacijom

Kratko nakon toga, 25-godišnji britanski bivši poluteškaški prvak srušio se na pod i izveden je pomoću nosila van dvorane uz kisik na licu, a liječnici u bolnici stavili su ga u stanje inducirane kome zbog krvarenja u mozgu.

Prva skeniranja su pokazala kako nema povećanja pritiska na njegov mozak i upravo su zbog toga doktori odlučili kako u ovim trenucima nema potrebe za operacijom. Postojala je mogućnost da se Blackwella još jučer probudi iz medicinski izazvane kome, ali izgleda kako su liječnici procijenili kako još uvijek nije pravi trenutak za takvo nešto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvale vrijedan potez pokrenuo je IBF-ov velter prvak Kell Brook koji je otvorio stranicu s ciljem prikupljanja novca za Nicka i njegovu obitelj. Donacije konstantno pristižu te je u vrlo kratkom roku pripupljeno preko 50 posto ciljanog iznosa koji iznosi 10 tisuća funti. Za svaku pohvalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo