Htjela je smršavjeti pa je ostala bez svega!

Cris 'Cyborg' Santos, najbolja žena borac svijeta, doživjela je težak udarac zbog krivog načina 'skidanja kilograma'.

9.1.2012.
9:47
VOYO logo

Svijet slobodne borbe u petak je iznenadila vijest da je Strikeforceova bivša prvakinja u perolakoj kategoriji na dopingu. Kalifornijska atletska komisija objavila je da je Cris 'Cyborg' Santos pozitivna na stereoide (stanozol metabolite), zbog čega je 26-godišnjoj Brazilki automatski oduzet naslov prvaka.

Javnu sramotu možda i teže podnosi od jednogodišnje suspenzije, a koliko ju je sve pogodilo, objasnila je u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno se ispričavam Strikeforceu, organizaciji Zuffa, mojoj posljednjoj protivnici Hiroko Yamanaki i navijačima zbog pada na dopinškom testu. Samo sam ja odgovorna za sve što završi u mome tijelu i na kraju dana nema isprike za bilo kakvu nedopuštenu supstancu u mome tijelu", posula se pepelom Santos te objasnila kako je za sve kriva dijeta:

"Tijekom pripreme za moju posljednju borbu, morala sam smanjiti kilažu, ali teško sam podnosila dijetu i koristila sam dijetne nadomjeske. Bila sam sigurna da u njima nema nikakvih sastojaka koji su na listi zabranjenih supstanci. Nije mi bila namjera ostvariti bilo kakvu prednost u odnosu na protivnicu, treniram napornije od bilo kojeg borca u MMA i nisu mi potrebne droge da pobijedim u kavezu. Moja jedina greška bila je što nisam dogovorila dijetu s mojim liječnikom i sada zbog toga snosim teške posljedice. Napravit ću sve da se vratim i moliti Boga da mi oprosti ovu grešku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo