HRGOVIĆA U MEČU KARIJERE ČEKA NAJVEĆA ZARADA IKAD: / Procurile brojke, Hrvat će zaraditi pravo bogatstvo

Image
Foto: Screenshot

Pobjedniku će pripasti pozicija obveznog IBF izazivača, naslova koji trenutačno drži Anthony Joshua.

21.4.2021.
20:13
Screenshot
VOYO logo

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović još uvijek ne zna datum svoje najveće borbe u karijeru, borbe protiv Michaela Huntera koja mu otvara put prema onoj za naslov svjetskog prvaka, ali poznato je da će hrvatski borac zaraditi najviše u karijeri od jednog meča.

Raspodjela novca biti će 60-40 u korist Michaela Huntera zbog njegova boljeg plasmana. Amerikanac će tako zaraditi 364 tisuće dolara, dok će Hrgoviću pripasti oko 243 tisuće. Trenutačno nisu poznati ni datum ni lokacija meča, javlja RTL. Inače, Hrgović je za svoje borbe u posljednje vrijeme dobio oko 15 tisuća dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedniku će pripasti pozicija obveznog IBF izazivača, naslova koji trenutačno drži Anthony Joshua. Njegov meč protiv Tysona Furyja, potvrđeno je, održat će se u Saudijskoj Arabiji krajem srpnja.

'Zapamtite moje ime'

U nedavnom razgovoru za Boxeo de Colombia Hrgović je izjavio kako smatra da će se borba održati u Americi te je pohvalio svog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je među deset najboljih teškaša svijeta. To je za mene najveći meč dosadašnje karijere. Na papiru je on favorit, ali u ringu sam to ipak ja. Zašto? Jer sam bolji od njega. On se još nije borio s nekim poput mene, ali nisam ni ja još imao priliku nastupiti protiv velikih boksačkih imena. On je zapravo moja prva velika borba u kojoj ću svijetu ću pokazati tko sam i što sam. Očekujem težak meč. On je hrabar i dobar, ali vjerujem u pobjedu nakon koje ću stići na veliku pozornicu”, poručio je.

“Puno boksačkih fanova još uvijek ne zna za mene, ali nakon što pobijedim Michaela Huntera i to će se promijeniti. Vjerujem da ću postati jedan od najboljih boraca ove generacije. Mislim da imam potencijal za pobjede nad svim borcima sa scene. Zapamtite moje ime”, dodao je najbolji hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo