HRGOVIĆA ČEKA NAJTEŽI IZAZOV U KARIJERI: / Doznao ime idućeg suparnika, evo gdje i kada će se boriti

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski boksač po prvi put u karijeri borit će se u SAD-u

19.4.2019.
18:20
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski boksač Filip Hrgović (7-0, 5 KO) doznao je idućeg suparnika. Po prvi put odradit će borbu u SAD-u, a s druge strane ringa bit će Amerikanac Greg Corbin. Borba će se održati MGM National Harboru u Oxon Hillu.

"Radujem se debiju u Americi 25. svibnja. Jako sam uzbuđen. SAD je najbolje mjesto za velike borbe u ovom trenutku. Američkim fanovima će se svidjeti moj stil. Uvijek puno udaram i ne izbjegavam borbu. Fanovi mogu očekivati sjajne borbe od mene. Moj idući suparnik je jako dobar i izvrstan izbor za ovu fazu moje karijere. Pripremit ću se za borbu kao da je riječ o borbi za svjetsku titulu", rekao je Hrgović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Amerikanac

Corbin je u karijeri slavio u 15 borbi od kojih je devet riješio nokautom. Izgubio je tek jednu od bivšeg prvaka po IBF verziji Charlesa Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi je šansa da se iskupim za poraz od Martina. Nisam bio tada u potpunosti usredotočen, ali ovaj sam put potpunosti fokusiran na Hrgovića. Puno se priča o njemu i onome što je do sada postigao. Vidjet ćemo može li to poduprijeti", kazao je Corbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo