HRGOVIĆ UŽIVO NA TELEVIZIJI POSLAO NAJŽEŠĆU PORUKU BABIĆU: / 'On je slučaj za psihijatriju, ušutkat ću ga ako tako odlučimo'

Image
Foto: RTL

Nije moglo sve ovo proći bez spomena Alena Babića za kojeg Hrgović, blago rečeno, nije imao lijepe riječi

10.11.2020.
20:13
RTL
VOYO logo

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović nakon pobjede protiv Rydella Bookera gostovao je u RTL-ovom studiju u kojem se dotaknuo mnogih tema, a jedna od njih su i njegove buduće borbe.

Kako je napomenuo već prije, Hrgović bi se u prosincu trebao boriti u Zagrebu ako njegov tim utvrdi da se nije teže ozlijedio. Također, rekao je i da će prva borba u 2021. godini biti njegova najveća u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije moglo sve ovo proći bez spomena Alena Babića za kojeg Hrgović, blago rečeno, nije imao lijepe riječi.

"Alen Babić je slučaj za psihijatriju. Nemam potrebu ni želju odgovarati na te njegove prozivke. Ako moj tim odluči da se nekad trebam boriti s njim, rado ću ga ušutkati i pokazati gdje mu je mjesto", rekao je Hrgović u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] OVAJ ZASTRAŠUJUĆI BOKSAČ ITEKAKO DOBRO ZNA KAKO POBIJEDITI HRGU: /

Borba s njim bila bi za Filipa - pakao!

Image
[VIDEO] OVAJ ZASTRAŠUJUĆI BOKSAČ ITEKAKO DOBRO ZNA KAKO POBIJEDITI HRGU: /

Borba s njim bila bi za Filipa - pakao!

Babićev video

Zanimljivo, upravo negdje u vrijeme kad je Filip Hrgović sletio u Zagreb, Alen Babić objavio je na svom Instagramu video svog treninga. Babić trenira sa svojim trenerom Leonardom Pijetrajem, a vrlo je zanimljivo što je sve napisao uz tu objavu.

"Moje tajno oružje je moja povezanost s olimpijskim trenerom koji je stvorio više uspješnih boksača nego svi drugi treneri zajedno iz moje zemlje i regije. Ovo je trener koji je imao dvojicu boksača u Riju 2016. godine. Moja zemlja je puno boksačkih 'stručnjaka' i nijedan od njih nije mi dao velike šanse. Rekli su da sam prenizak, prespor i da nikad neću uspjeti. Sad su se glave počele okretati, moj tim je počeo stvarati buku. Ovo je samo početak svi ste upozoreni. 21. studeni“, napisao je Babić uz video treninga koji je objavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, u jednom trenutku treninga Pijetraj se okrene prema kameri i kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema tehniku? Pa nitko ovo ne može napraviti brže od njega.“

Hrgović i Babić već se neko vrijeme prepucavaju putem medija, Babić je krenuo prvi kad je prozvao Hrgovića nakon jedne svoje pobjede. Jako je teško da će u ovim fazama svojih karijera oni uopće ići u tu međusobnu borbu, a dotad ćemo čuti još puno ovakvih i sličnih izjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo