HRGOVIĆ SVE DOGOVORIO S JEDNIM OD NAJJAČIH BOKSAČA: / Zna se gdje i kada će u ring; 'Ne želi tu borbu svim srcem i to mi nešto govori'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Čeka nas prava poslastica, Hrvatu se nudi prilika da dođe do naslova

24.4.2021.
19:33
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ako u pregovorima za meč postoje runde, onda su ovi otišli u svih 12. Nakon neizvjesna dva mjeseca, promotori FilipaHrgovića i MichaelaHuntera napokon su dogovorili sve uvjete i borba će se dogoditi na američkom tlu krajem lipnja ili početkom srpnja. Filip otkriva, maratonskim pregovorima kumovao je Hunter.

Image
HRGOVIĆ BI SE USKORO MOGAO BORITI S FURYJEM ILI JOSHUOM: /

Menadžer sve otkrio; 'Prvo moramo pobijediti i onda ovisi...'

Image
HRGOVIĆ BI SE USKORO MOGAO BORITI S FURYJEM ILI JOSHUOM: /

Menadžer sve otkrio; 'Prvo moramo pobijediti i onda ovisi...'

"Ja mislim da on ne želi tu borbu svim srcem i to mi govori da nije sto posto siguran da će pobijedit i da pokušava ušićarit tu koju kunu više. Prihvatio sam borbu u roku minute, prepustio sam sve svojem menadžeru, svom promotoru i želim što prije u ring i želim ga pobijediti i pokazati cijelom svijetu koliko vrijedim", kazao je Hrgović za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hunter je trenutačno 8. boksač svijeta. Pokazao je da može s najvećima u najvećim mečevima. I baš za taj najveći meč pomalo slučajno, zbog stalnog odgađanja protivnika, a zatim i meča s Hunterom, ovo su postale najdulje pripreme.

Ne staje od Badnjaka

"Ja nisam stao s treningom od Badnjaka. PedroDiaz je došao u Zagreb na Badnjak, odradili smo osam tjedana priprema u Zagrebu i onda su te pripreme samo nastavljene. Ove pripreme će trajati nekih sedam mjeseci, mislim da su to najduže pripreme u povijesti jednog boksača. Dva su moguća scenarija, ili ću se pretrenirati i Hunter će me prebit ili ću doći toliko spreman da neće izdržati ni tri runde", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Hunter ne izdrži tri runde i Filip pobijedi, na Joshuu ili Furyja ipak će morati malo pričekati. Kraljevi teške kategorije bi u ring trebali ući svega mjesec dana nakon Hrgovićeve borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje bih nastavio ovim tempom i borio se sa svim najboljima, ali vjerojatno će se tu malo taktizirati. Kažem, pobjednik ovog meča bit će obavezni izazivač i možda ne bi bilo smisla da idem u neke neizvjesne ratove", poručio je 22. boksač svijeta.

Filip će tako vjerojatno odraditi još nekoliko lakših protivnika i čekati borbu za naslov, a za taj težak put dobio je i veliko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je novi član tima, najomiljeniji, najhrabriji, najjači, najopasniji, zove se Pipa. Mislim da s ovim pojačanjem u timu, Hunter stvarno nema šanse", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako su tekli pregovori i kako će izgledati Filipova karijera od borbe s Hunterom za RTL je otkrio Hrgovićev promotorom, NisseSauerland. O tome više pročitajte ovdje.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo