HRGOVIĆ PREKINUO INTERVJU MOĆNOG PROMOTORA: / Palo veliko obećanje hrvatskim fanovima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Do kraja godine čekaju ga najvjerojatnije dvije borbe

26.8.2019.
9:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Devetu profesionalnu ostvario je najbolji hrvatski boksač FilipHrgović kad je u noći sa subote na nedjelju po srednjoeuropskom vremenu u meksičkom gradu Hermosillu nokautom u trećoj rundi svladao 26-godišnjeg Meksikanca Marija Herediju i tako zadržao pojas internacionalnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u.

Image
[VIDEO] EDDIE HEARN ISPALIO BOMBU: /

'Hrgović će se boriti za za svjetski naslov u teškoj kategoriji, sada ću vam reći i kada'

Image
[VIDEO] EDDIE HEARN ISPALIO BOMBU: /

'Hrgović će se boriti za za svjetski naslov u teškoj kategoriji, sada ću vam reći i kada'

Za 27-godišnjeg Filipa 'El Animala' Hrgovića ovo je bila deveta uzastopna profesionalna pobjeda, dok je Meksikancu, 48. teškašu na BoxRec ljestvici na kojoj je hrvatski borac bio 17. uoči ovog meča, nanio sedmi poraz u karijeri. Hrgović je poslije meča zasjeo na 13. mjesto po BoxRecu što je ogromna stvar i definitivno će uskoro biti jedan od izazivača za naslov svjetskog teškaškog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preskočio je bivše izazivače Geralda Washingtona i Dominica Breazealea, zatim Christiana Hammera te OscaraRivasa.

Hrgović bi prema ono što je izjavio najmoćniji boksački promotor u ovom trenutku Eddie Hearn trebao odraditi još dvije borbe do kraja godine. Prvu u listopadu, a bude li sve u redu trebao bi nastupiti u predborbi velikog revanša AnthonyjaJoshue i AndyjaRuiza 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Potrošimo taj novac, drag'

"Da, moramo vidjeti kako će stajati s ozljedama. Za njega pripremam još dvije borbe ove godine. Ako bude jedna, Saudijska Arabija za njega je sjajna prilika da se pokaže. Jako sam uzbuđen zbog njega, Filip je sjajan dečko! Na treninzima se daje 110 posto, kao i u borbama. Vjerujem da će biti teškaški prvak! Večeras je bilo prekrasno. A što kaže Vaš novčanik? Uvijek je zeznuto, večeras mi je rekao - Izvadi novac! Potrošimo taj novac, dragi", kazao je za RTL izvršni direktor Matchrooma Eddie Hearn.

"Bilo je ovo jako dobro za njegov razvoj. Filip želi ići brzo naprijed, ali ovakve večeri su neprocjenjive za učenje i građenje boksača. Poslije meča sam u rekao da je bilo savršeno. On mi je rekao – 'Daj mi Chisoru, daj mi Parkera, daj mi Povetkina!'. Odgovorio sam mu da će doći, ali da će ga ovakve večeri izgraditi kao boksača. Svi se žele žuriti, tako svijet funkcionira, ali moramo to učiniti na pravi način", dodao je. Promotor NisseSauerland također se osvrnuo na Hrgovićev nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je dobrih komentara od trenera. Dave Coldwell, koji trenira Chisoru, rekao je da je dečko moćan. Puno ga hvale u boksačkom svijetu", kazao je. U jednom trenutku u razgovor se umiješao i Hrgović.

"Moramo dati hrvatsko publici dobru borbu. Ja to želim i spreman sam", poručio je Hrga, s kojim se složio i njegov promotor. Poslušajte i što je rekao Hrgovićev posljednji suparnik MarioHeredia:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ivan Rakitic of Barcelona Athletic Bilbao v Barcelona, La Liga, Football, Nuevo San Mames Stadium, Spain - 16 Aug 2019, Image: 465784685, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo